ilkindeki yıldız kadroya C.Zeta Jonesun da eklenmesiyle tıine akıl almaz eğlenceli bir film izliyoruz .Her ne kadar Elewen’in yerini tutamasa da seyrederken çok hoş vakit geçirdim.Planlar her ne kadar zekice olsa da ilkinin yanında sönük kaldığı apaçık.Ama gruba yeni katılan Jones da ayrı bir renk katıyordu bence ancak her devam filminde olan özellikleri yansıttığını anlamak hiç de zor olmuyordu.
bir sürü iyi ve tanınmış oyuncuyu bir araya getirerek iyi film oluşmuyormuş demek.filmin zekice olduğunu da düşünmüyorum.sadece zekice olma kaygısı ollmuş ve filmi doğallıktan uzaklaştırmış.fikrimi sorarsanız 10/4.bu bile fazla ama beğendiğim 4 iyi oyuncu için bir puan verdim.
tolga doner sana aynen katılıyorum senaryo çok zayıf sadece oyuncular ön planda hani bizim Neredesin Firuze,Hırsız Var gibi ünlüleri toplayıp yaptığımız filmler var ya Ocean’s Twelve de aynı onlar gibi olmuş Kesinlikle Ocean’s Eleven’ın yerini tutamaz!
Yazık.. İlk filmin kredisini tüketmiş. İlk filme bayılmıştım ama bu film olmamış. Sonunu getiremedim zaten izlediğim en anlamsız ve saşma filmlerden biriydi.
umarım beklediğimize değen bir film olur ocean's 11 kadar iyi bir filme kötü bir devam filmi yakışmaz hem bu kadar iyi bir oyuncu kadrosunuda ziyan etmezler umarım
FILM ACIKCA PEK IZLEYENI TATMIN ETMIYOR NERDEYSE ILK FILMLE AYNI OLAN SENARYO VE KURGU ZAYIF BU KADAR UNLU OYUNCU BILE FILMIN IZLENILEBILIRLIGINI ARTTIRMIYOR.COK DAHA GUZEL OLABILIRDI.TAMAMEN GISE ICIN CEKILMIS OLAN BU FILM YINEDE SIKILMADAN IZLENILEBILECEK TURDE...
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.