3,8
Ocean’s 12 hakkında görüşlerin ?
16 Mart 2005 tarihinde eklendi
BU NE YAAAAA.... ben ömrümde bu kadar saçma bir film görmedim. İlki harika bir filmdi ama asla bir filmin ikincisi çekilmemeli.. b film de soygun bile olmadı. o ilkindeki heyecanı asla tadamadım. bu kadar kaliteli oyuncuya da bu filmde yazık olmuşşşşş.
17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ınsanlar yenı ve daha buyuk bı soygun ve cok ıyı bı son beklıyor.beklentılerın cok altında kalmıs.
bruce wıllıs gırmıs fılme.sımdı ne alaksı var ya?neden boyle basıtlestırdınızkı fılmı?zaten cok ıyı bı kadrosu var fılmın.bı andan sonra bıkkınlık geldı.
13 Mart 2005 tarihinde eklendi
11 daha güzeldi
1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sakın izlemeyin, çok sıradan 3 puan
25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
sadece brad için izledim filmi..ama aşkım sen bile kurtaramıyorsun filmi
10 Mart 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten kötüydü kabul etmek lazım. Yalnız bir şey soracağım size: Filmde night fox vazoyu nasıl çaldığını anlatırken (filmin sonuna doğru) orda bir müzik giriyor çok hareketli birşey ismini bilen varsa lütfen yazsın. inanılmaz bir müzikti tşkler..
11 Mart 2005 tarihinde eklendi
Hayal kırıklıgı yaratan birfilm daha.1.sini hayranlıkla izledigim filmin nasıl olurda 2. bukadar sacma ve zevksiz olabilir.Karma karısık sıkıcı ve biokadar kötü bir film.İlk filme kıyasla tam anlamıyla düs kırıklıgı.Bana göre tek begendim tarafı Ünlü hırsız Le marc'ın ögrencisi olan ukala hırsızın lazer ısınlarını gecerek yaptıgı hırsızlık sırasında calan müzik.Harika bir müzikti gercekten.
15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
gereksiz, sadece flimin sonunda olacak soygun için 2 saat harcadık.hakkatten param boşa gitti
5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Aslında bu film için sadece yazık demek en doğrusu olur heralde. Sözde Andy Garcia intikam alıyor ama film boyunca adamı görmek mümkün değil.Aslında belki bizde de hata var 1 nci bölüm gibi bieşey bekliyorduk ama onun gibi bir filmide bidaha yapamazlar..
14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Devam filmleri genelde ilk filmin altında kalır ama bu kadar mı kalır?! Filmdeki tek hoşluk Vincent Cassel ve onun lazeri geçerken yaptığı şovdu.