Zor Ölüm 4.0
    4,3
    Zor Ölüm 4.0 hakkında görüşlerin ?

sanser44
    sanser44

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    harika bir film kendinden bekleneni vermiş serinin diğer filmleri gibi güzel
    semih-cuhadar
    semih-cuhadar

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    adı üstünde zor ölüm serinin son filmi bu kez gerçekten çok abartılmış taksiyle helikopter vurmalar falan tabi aksiyon severler hadi ordan dicek ama genel olarak güzel film
    ogezegen
    ogezegen

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bu film gercekten cok ıyı olmuş.konusu ve sahneleri ile serinin diger filmlerinden daha canlı. bruce willis cok ıyıdı tears of the sun fılmınde oldukça zayıftı bu filmde adeta kendini bulmuş ve eski formuna geri dönmüş
    atillaburge
    atillaburge

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Önceki serileri hatırlatan bol aksiyonlu oldukça hoş bir film olmuş gene... Ayrıca eski sıcaklığından ve havasındanda hiçbir şey kaybetmiş görünmüyor. Kanımca oldukça başarılı bir film, izleyen herkesin keyif alacağını umuyorum..
    wolkiwolki
    wolkiwolki

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Serinin 12 yıl aradan sonra çekilen en son filmi.Uzun bir aradan sonra çekilen devam filminden büyük bir beklentim yoktu aslında, ancak beklentimin çok ötesinde olduğunu itiraf etmem gerek :)))Filmin konusu oldukça basit ve filmdeki amaç da salt aksiyon zaten.Filmin amacına ulaştığında kuşku yok gerçekten.Willis her ne kadar oldukça yaşlanmış olsa da bu işlerin hala bir numarası olduğunu açıkça ortada.Sadece Willis değil iyi olan, rol arkadaşı Justin Long da çok iyi.Bu konuda, filmin tarihindeki en iyi sidekick karakter olduğuna kesinlikle katılıyorum...Film hakkında epey şey söylenebilir belki ama özetle çok iyi bir aksiyon filmi olduğunu belirtip bitirmek en iyisi.Hakikaten Die Hard serisine yakışan bir film...
    zugweng
    zugweng

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğin en iyi aksiyon filmlerinden birisi diyebilirim, aksiyon ve heyecanı sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Güzel vakit geçirebileceğinize ve ödediğiniz para nın karşılığını alacağınız bir film olmuş. Bruce Willis biraz yaşlanmış ama yinede olmuş :)

Seyredilmeli !
    Fatih Kocaer
    Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    yılın en iyi aksiyon filmi yaslı kurt usta aktor b.willis daha olmedım dedi aksiyonun kralını cekerim izlersiniz dedi ve izledik ben asırı begendim sen en iyisisin bruce iyi ki varsın
    saygılar e-ben
    kuzucuxsss
    kuzucuxsss

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    süper bir aksiyon.oyuncular çok iyi.Bruce Willis in oyunculuğuna diyecek laf yok ama Justin Long,Mary Elizabeth Winstead da çok iyi iş çıkarmışlar..
    arenyenillmez
    arenyenillmez

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    eski Bruce Wills filmleri tadında sıkmayan dikkati hep canlı tutan hızın ve aksiyonun kesilmediği bir film yaratıcı unsurları ağır basan aksiyon filmi iyi bir iki saat geçirmek istiyorsanız birebir filmlerden biri
    onur-dersim
    onur-dersim

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izledigim en iyi aksiyon filmlerinden biri. konusu güzel tempo hiç düşmüyor! güzel eylenceli bir vakit geçirmek istersenin zaman kaybı olmıyan bir film.
    badboys333
    badboys333

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en süper filimdi bir filimden 1 ms bile olsa aksiyon eksik olmazmı ya bu filme 10 dan az oy veren arkadaşların neden az verdiklerini öğrenmek isterim tek kelimeyle harika
    6OK
    6OK

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Mak Kileyn’in dönüşü beklenildiği gibi oldu! :) Önceki filmlere baktığınızda başka birşey beklenilemezdi. Yani tek başına tüm çeteyi çökertmek onca kovalamaca, çarpışma, uçma, kaçmaya rağmen. Filmin genel konusuna dikkatlice bakılacak olursa şunu görürsünüz; Die Hard 3’un bire bir aynısı. Orada tek başına merkez altınlarını çalmak için tüm emniyeti başka yönden oyalayan ama amcına ulaşmayan adam, burada da yine aynı şekilde emniyet birimlerini oyalayan ve internet üzerinden para çalan adam! Olsun Mek Kleyini izlemek zevkliydi ama ah birde o helikopteri patlatma ve uçağın üzerine atlayıp kaçma sahneleri olmasaydı! :)))
    koala70
    koala70

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Geçenlerde vizyona giren zor ölüm dört filmi,bence diğer yapımlarından pek bir eksiği yoktu.Yine heyecan,macera,aksiyon ve adrenalin vardı.Yine Bruce Willse harika performansıysa göz dolduruyordu.Her bölümü diğerinden daha güzel olan zor ölümün son serisi,her ne kadar insanın duygularına hüküm edemese de göze hoş gelen sahneleri ve üstün aksiyon performansıyla güzel bir yapım olmuş.10/8
    spike123
    spike123

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bi aksiyon filmi...
    bruce wilis gerçekten çok karizma...
    devam filimlerinin üzerinde ki kötü lanetten nasıbini almamış...
    zor ölüm serisi giderek daha iyiye gidiyor
    aşk yok... kızı kurtarırım sonra öperim mantığı yok... sadece aksiyon varr.
    (f-35 le tırın kapıştığı sahneyide unutmamak lazım)
    clubber80
    clubber80

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence cehennem silahi serisinden 5 kat daha güzel ve kaliteli ama 12 sene önceki zor ölüm 3 den iyi degildi,ve bu filimde 1 sahneye bittim tuneldekı bolumde araba başlarinin ucundan kıl payı sıyırıp gidiyodu ya gercekten muthişti