bazıları çok abartılı bulduğunu ifade ediyor bunlar aksiyondan ne anlıyor merak ediyorum.Gerçek bir silah atış sahnesi yada gerçek bir kovalamaca sahnesi olsaydı bu sefer çok sıradan bayağı bir film derlerdi herhalde.Bu adam bu işi beceriyor 10/9
Bu tür action filmlerini pek sevmem ama bu filmi cidden hakkıyla yapmışlar. Tabii son 20 dakikadaki mantık dışı sahneleri saymazsak. Bruce Willis pek bişey kaybetmemiş temposundan.
gerçekten mükemmel bir film. bu kadarını beklemiyodum.gerçekten çok iyi.herhalde 1 ilktir bir serinin bütün filmlerinin güzel olması(die hard 1-2-3-4 hepside güzel).tek sorun uçak sahnesiydi bence en çok göze batan kısım orası,herkese tavsiye ederim.john vs çinli piliç çok sağlamdı:D
zor ölüm serilerini hep sevmişimdir özellikle 3 olanı ama bu da çok iyidi fazla atmışlar ama güzeldi eğer diğer zor ölüm serilerini sevmişseniz bunuda seversiniz.
Çok fazla abartı var. yuh artık bu kadar da olmaz dedirten cinsten. Tamam teknolojiniz iyi efektleriniz de iyi de, bu kadarı da saçmalık dedirtti bana. Koca helikopteri düşürüyor adam arabayla ve bir jet bir tırı vuramıyor, vurmasını da geçtim hiçbir şey olmazmış gibi koca otoyolu bombardıman ediyor.Çok saçma.
Fifm tamamen fiyasko. Filmdeki oyuncuların tamamı Bruce Willis i öldürmemek için ellerinden geleni yapmışlar. Öyle bi abartmışlar ki nokta atışı yapabilen bir F-35 le 50m den römorklu bir tırı vuramıyorlar.Gerisini siz düşünün. Bu filmi izlemektense Reha Muhtar Ana Haber Bültenini izlemeyi tercih ederim.
Ama Bruce’un atleti yok. Galiba 12 yıl arada demode oldu diye giydirmediler. Belki de eskisi kadar atletik görünmediğindendir. Ayrıca pek çok kişi klişe diyor ama zaten amaç bu. Film sonuçta bir devam filmi ve aynı yolda devam etmeli. Farklılık olsa garip olurdu. 12 yıllık bir özlemden sonra eski filmi izleyip nostalji yaparken bir yenisi çıkar mı diye düşünürdüm ve sonunda yeni teknoloji ile önümüze sürdükleri bu film eleştirilmeyi değil övgüyü hakeder.
Ben ençok zor ölüm serisinin 3. sünü seviyorum.1-2 side mükemmeldi .Ya kardeşim budakadar abartı olmasına rağmen ben bu 4 de bayıldım.Mükemmeldi.Tamam bu diğerlerine oranla daha çok aksiyonlu ama film baştan sona durmayan bir tempoda devam ediyor.Bunun 5 de 6 sıda çekilir mükemmeldi
Şöle diyeyim hani aksiyon adına birkaç şey izleyeyim dedim ekrana kitlendim.Çok fazla aksiyon film taraftarı değilim ama adam yapıyor işte. Daimi bir aksiyon Bruce’nin her zamanki karizması... Zor ölüm 5’i şimdiden merak ediyorum. Ha ayrıca ekranlarda bu tarza filmlerdeki hiç olmamışlığı kapatan bir yapım.
bu filmi izleyen bu filmden bu verdikleri dışında bişi isteyemez herhalde ben bu alış verişten memnun kaldım zor ölüm 4 bence ii çok ii bi filmdi bruce willis böyle film çekmeye devam etsin hepsine giderrim
3. filmin üstüne çıkabilceğini düşünüyordum ama yanılmışım. aksiyon olarak çok güzel ama uçaklı sahne çok abartı olmuş. yinede keyifle izlenebilcek bir film.