os-man18
15 Mart 2008 tarihinde eklendi
aman allahım ya bul film gercekten cok guzel.cunku cok hızlı. biraz abartılmış ama gerçekten cok guzel bir film.. bu filmdden hoşlananlara bir tavsiyem yeşil sokak holiganlarını izlesinler cok guzel bir film
filmin abartılar üzerine kurulu olduğu gerçeği göz ardı edilemez fekat kaliteli bi oyunculuk sayesinde örtülmüş ve o abartı sahnelerinde izleyicinin yüzünü bi tebessüm aldı ben çok beğendim film meraklısı herkese tavsiye ederim:D
"amerikanın internet denen mevhuma olan HAKlı korkusunun hat savhalara geldiğini göstermek için çekilmiş" dedirtecek bir film. ayrıca amerikan gizli örgütünün de teknoloji yoksunu olduğunun altını kalın bir çizgiyle belirtiyor. filmde geçen diğer şeyler bir felsefeden çok abartılı bir macera aslında. 10 üzerinden 9...
bu filmdeki abartı ve saçmalıklar "hepsini vur" filminden daha fazla...ama o filmin puanı 7,4 bu filmin 8,7... bu fark sanırım bruce willis'ten kaynaklanıyor.yoksa mantıklı bir açıklamasını bulamadım ben.hele o jetin tırı kovalama sahnesini gözünüzün önüne tekrar getirin.bu sadece "bu kadar da olmaz" dedirten bir çok sahneden bir tanesi. ama aksiyon severseniz ve bruce willis hayranıysanız bütün bunları görmezden gelebilirsiniz tabi :)) benim puanım da 9/10
Film bence, ne yazık ki baştan sona saçmalık, ama ben bu saçmalıklara takılmam, aksiyon der geçerim diyorsanız buyrun seyredin, keyif alın, ben ne yazık ki alamadım. Filmin daha başından bir örnek vereyim ------------------ 2-3 hacker gösteriyorlar, aman da cin gibi çocuklar maşallah, hiçbirinin de onca saat bilgisayar başında oturmaktan oraları buraları yağ bağlamamış, fıstık gibiler yavrucuklar. Pc başına oturuyolar, bilgisayar ekranında enteresan bir kayma tespit ediliyor, bizim masum yavrucuklar da ''aa ne oldu yahu dur bi ctrl-alt-del yapayım da çözeyim sorunu diyorlar . Delete ye basmaları ile bilgisayarın içindeki bomba booommmm patlayıveriyor. Sorular-Öneriler: -Bu hacker milleti az biraz zeki, sen o pc nin içine*yanına her nereye ise o c-4'ü nassıl sokuşturdun da bu veletler farketmedi. -Her problemin çözümü ctrl-alt-del 'midir. Neden bomba tetikleyicisini delete'ye koydun? Mouse nin sol tıkına koysan işini daha bir garantiye almış olmaz mıydın. -Kafalarına susturuculu bir tabancayla sıkıversen daha etkili ve kısa bir çözüm olmaz mıydı?????
filme diyecek söz bulamıyorum.muhteşem.fakat dikkatimi çeken bi olay var zor ölüm serisinde kaçırılan kişilerin hep mclane in tanıdıkları olması(karısı.kızı)
Dünyayı Kurtaran Adam bile mantıklı kalır bu filmin yanında. Çok saçma çok abartı. "Ben ölürsem orduyu yollayın" gibi bi replik var filmde. Özetlemek için yeterli oldu sanırım.
Film Die Hard serisine yakışır bir şekilde çeilmiş. Nefes kesen aksiyonun yanında aile ve aş gibi temaların üzerinde de yoğunlaşılmış .Filmde olmayan ne var dersek sanırım sadece şunu gösterebilirim. Bazı sahnelerde abartı!