Zor Ölüm 4.0
    4,3
    Zor Ölüm 4.0 hakkında görüşlerin ?

delukanli
    delukanli

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    film güzeldi bruce willisin performansıda yaşına göre iyiydi ama imaj olarak aktör kel olsada olan saçları ve kirli sakalını biraz uzatsaydı eski mclanea daha benzerdi çünkü diğer filmlerindede zorunlu olarak aynı imajı kullanıyor ayrıca kızını keşke filme dahil etmeselerdi babasını umursamayan pekde sevmeyen biri olmuş ben filmi izlerken adam okadar macera yaşadı ölümle kaç kere burun buruna geldi kaç kişiyi kurtardı ama hepsi boşunaymış kızına bile sözü geçmiyo önemsenmiyo diye düşündüm belki bazıları için bu önemsiz bi ayrıntıdır ama bence 4 serilik filmin sonunda kızıyla ilişkisini böyle görmek istemezdim
    gs-cakar

güzel film 7/10
    esvim
    esvim

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi aksiyon filmi ve serininde en iyisi ... her dakika wooovvv dediğiniz karelerle karşılaşıyorsunuz.. mükemmel....
    ammeh
    ammeh

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    film aksiyonu çok yoğun içeriyor. zaten kaybettiğ nokta da bu oluyor.

her fırsatta nasıl yani diyorsunuz!
    yakuze
    yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    serinin diğer filmleri kadar kaliteli olmuş izlemeye değer
    nskmourinho
    nskmourinho

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    aksiyon sahneleri ve bruce willlis cok basarılı ancak puanı abartılı temiz bir film 7/10
    Turgay
    Turgay

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Aksiyonu bol dört dörtlük bir film.Bazı arkadaşlar aldığı puanoı haketmediğini düşünebilir ama bence sonuna kadar hakediyor ve Bruce Willis bu yaşına rağmen filmin hakkını fazlasıyla vermiş,sırf Mary Elizabhet Winstead ve Maggie Q için bile izlenebilecek bir film.
    bahadirakdeniz99
    bahadirakdeniz99

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    (10 / 6.9)

Gereğinden fazla puan almış. 2. klasman filmi. Bu Holywoodun hackerlara ve bu hack olayına zaafı var. Kurtlar Vadisi dizisi gibi filmin konsepti "sıfır". Zaten aksiyon filmlerinde en eksik olan kıstas "konsept" oluyor. Tıpkı; Wanted, Vantage Point, 007 ve Mission Impossible serilerinde de olduğu gibi.
    gokmen-82
    gokmen-82

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izledikten sonra hiç bir şey hissetmeseniz bile bir helikopteri aracınızla düşürebilme ihtimalini bize yaşatması bile oldukça etkileyici. Bol aksiyonlu iki saat.
    Özgür Çelen
    Özgür Çelen

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    ilk dakikasından son dakikasına kadar güzel bir film özellikle bazı zahneleri uzun zaman unutulmayacak bir film izlemeyenler izlesin
    erentos
    erentos

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Die Hard serisinin hiçbir filmini, seri içinde kıyaslayamıyorum. hepsi gerçekten mükemmel ve izlemeye değer. siz de vakit kaybetmeden izleyin bence.
    hdyma
    hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    absürd komedi tarzında yerli yapımlarla yarışır.. mantık hataları ve hayatımda görebileceğim en saçma aksiyon sahneleriyle dolu bir film.. bruce willisin tripli yapısıda film boyunca sürmesi filmi daha katlanılmaz yaptı..
    cengoplayer
    cengoplayer

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    film eleştiren arkadaşlar lütfen fazla abartmadan yorum yapın herkes her film i sevecek diye bi durum yok o kadar kötü yorumlar yapılan filmler seyrettimki bana göre mükemmel..
    emicuda91
    emicuda91

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bilmiorm belki kötü olmasından dolayı değil ama izlerken uyuyakaldığım 2,3 filmden birisi