özgürlük kavramının bu kadar boşa anlatıldığı bi film görmedim özgürlük görmek isteyenler ve özgürlüğün ne denli önemli olduğunu ve kutsal bir kelime olduğunu anlamak için cesur yürek filmini tavsiye ediyorum
fragmanını yapanlar ve kaliteli bi ses drektörü bu filmde insanı şölene davet ediyor. ama filmde yıkım üstüne yıkım geçiriyorsunuz:( sıkıldııııııııııııııım''!!!
Bu kadar az puan aldığına şaşırdım yani . benim beğendiğim filmler arasında . basit ve kalitesiz hiç değil . ama mutlaka izlenilmesi gereken filmlerden de değil . fakat güzel sahneler var ve oyuncularda kaliteli.
Harika bir film bence. Müzikler ve kurgu tam yerindeydi. Bizler neden böyle kendi tarihimizle ilgili filmler çekemiyoruz? Artık ülkemizde bu tür filmleri finanse edebilecek çok paralı şirketlerde var!!
Film bence güzeldi cennetin krallığınla aynı kalitede beğendiklerimin arasına ekledim film tam bitiyor sanıyorsunuz ama sonradan yine sizi iyi bir gorsellik bekliyor özellikle son savaş sahnesinde yanıltmaca bir sıtrateji beni çok şaşırttı...
tarzında çok kaliteli filmler olan bir yapım kral arthur.Sinema ile yeni tanışanlara hoş gelebilir ama insanın belleğinden silinmeyecek bir film değil.vasat.