bu flimme nie bu kadar az puan verildi bilmiyorum bence her sahnesi sürekleyici vede heyacanlıydı gerçekten mükemmel bi flim olmuş zamanınız boşa gitmeyecektir emin olun 10/10
kamerası cok ıyı bır fılm, bazen bana bır fılm cekılırken artan malzemelerdende yan sette baska bır fılm cekılıyo zannedıyorum:)buda yzuklerın efendısındenmı acaba kalanları satmıslartmıkı
keira knightley ya da clive owen hayranları için uygun bir film sayılabilirse de; beni tatmin etmedi. oyuncular ve yapımcıdan ötürü üzülerek söylüyorum ki bu tarzda izlediğim en başarısız film :( yüksek bütçeyle çekildiğini sanmıyorum ama eğer öyleyse de ayrıca harcanan paraya yazık.
Arkadaşlar öncelikle yorum yapılırken filmin içinde geçen bir şeyden bahsedecekseniz başına bir 'spoiler' yazın ki filmi seyredecekler filmde olan şeyleri izlemeden öğrenmesinler. Filme gelince bence film çok güzeldi ki benim favori filmlerimden birisidir. Zaten yapımcısı da Jerry Bruckheimer’dır. Bu adam ne zaman kötü bir işe imza atmış ki. Unutmayın ki hollywood filmlerinde istisnalar dışında yapımcılar yönetmenlerden daha önemlidir. Film çok gerçekçi bir film olmuştu. Clive Owen Kral Arthur rolüne çok yakışmış. Ayrıca eğer fırsatınız varsa bu filmi kesinlikle DVD’den seyredin. Filme alternatif son koymuşlar ki alternatif son çok daha güzel olmuş.
vasatın biraz üstünde bi film.izledikten sonra bi şeyler eksikti diyor insan.alıp götürmüyor filmi konusu.lanselot için izlenir.zaten etki oluştursun diye onu da öldürmüşler sonunda