cream-2
8 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Filmi Uma Thurman’dan önce ve Uma Thurman’dan sonra diye ikiye ayırmak gerekir. Uma Thurman gelene kadar filme lanet ediyorsunuz ama Uma’nın ortaya çıkışı filme renk katıyor. Ama filmin ilk 60 dakikalık performansı (tek bir odada iki kişinin 60 dakika boyunca konuştuğunu düşünün) sizi bayıyor. Uma ile renklenen film biraz olsun sizi neşelendiriyor ama 'tape' diyince aklınıza sıkıldığınız bir film olduğu geliyor. Her ne kadar ilk bir saat sıkılsam da ilginç bir senaryo, Uma Thurman’ın zarafeti, rol yeteneği ve bu tip değişik bir film izlemenin verdiği mutluluk beni filmi izlediğime pişman etmedi. Değişiklik arıyorsanız izleyin. 6/10
if'in en beğenilen ve en ses getiren filmlerinden biriydi, sonbaharda da bir arkadaş berlin digital film festivalinin en önemli filmi olduğunu söylemişti. if'te programın doluluğu ve vizyona girecek olması sebebiyle izleyemedik ama vizyonda mutlaka izleyecez. şimdiden heyecanlanıtyorum...
if istanbul bağımsız filmler festivalindede gösterelicek olan bir film bu.gösterime çıkınca izleyeceğim.çünkü bu tür filmlerde oyunculuk gücü ön plana çıkıyor.