Sky Captain ve Yarının Dünyası

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

29 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Kara film,bilimkurgu ve macera türlerinde gezinip duran ancak biçime verdiği önemi içerikten azami esirgeyen gerçekten kötü bir denemeydi bu film 2004 yılında.Şu an çekilecek olsa üç boyutlu falan yaparlar bir şekilde tavlarlardı seyirciyi ama geçen bu sürede üç boyutlu öyle filmler izlendi ki ''Sky Captain and the World of Tomorrow'' bu haliyle göz atmaya bile değmez.Zaten daha şimdiden unutulmaya başlandı bile.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
2004 yılındaki mecvcut teknolojiyle yüzüklerin efendisi gibi bir film bir yanda ve bu film bir yanda :(

görüldüğü gibi yaşadığımız günkü teknoloji ne kadar ileri olsa bile onu kullananın becerisine kaldığını kanıtlayan bir yapım.

yönetim, kurgu, senaryo, görsel efekler tamamen yetersiz

oyunculuklarda ise jude law ve gwynet paltrow uyumu biraz izlenebilir kılıyor filmi

seyir zevki açısından son derece yetersiz olan bir yapım olmuş 10/3
naked-soul
naked-soul

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü bir film olmuş yani ne jude law ne de angelina jolie kurtaramamış bu filmi.bir ara sanki süpermeni izliyormuş hissine kapıldım _o gözünden ateş çıkaran robotları görünce... ama jude law’la sarışın sevgilisinin arasıra aralarında tartışması güldürmüyor değildi,hakkını yememek lazım
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
çok ama çok kötü buradaki yorumlara dayanarak sinemada değil evde seyrettim ama bu bile vakit kaybıydı bu kadar berbat olacağını düşünmemiştim