Film ne kadar saçma sapanda olsa eğlenceli sayılabilecek türden.Akılda kalıcı bi yanı yok , bir daha izleyesiniz de gelmez ama 1 kereligine izlenir ve eğlenilir.Filmi izlerken sanki x-men izler gibi oldum bide :D
filmi izleyenler yada konusu hakkında bi fikri olanlar bilirler film, biraz sıradan ve fazlaca işlenmiş bi konu. fakat buna rağmen film çok eğlenceli ve kesinlikle izlenmye değer. ben çok beğendim bu filmi , kadrosu bilmediğim oyunculardan oluşmasına rağmen çok ii oynamışlar ve farklı bi hava oluşmuş. bebek filmi gibi algılamayın ve izleyinn
Ben filmi beğendim gayet eğlenceliydi güzel olmuş.Karakterler falan çok uyumlu olmuş onun dışında klişeler var ama sizi fazla sıkmıyor.Özellikle gençlerin hoşuna gidebilir bu film iyi seyirler.8/10
zaman zaman insanların fantastik dünyada seyahate çıkması gerekiyor diye düşünürken sizin bu ihtiyacınızı gideren eğlenceli ve güzel bir film.. ama yan etkilerine karşı uyarıyorum adımlarınızı daha büyük atmaya ve özel güçlerinizi keşfetmeye çalışırken bulabilirsiniz kendinizi :)