banadolu
3 Nisan 2005 tarihinde eklendi
daha iyi olabilirdi ama gelecek tasviri eksik olmuş hakkaten bişey anlatamaktan çok veya geleceğe dair bişe anlatmaktan çok sağlam bi aşk hikayesine yönelmiş winterbottom.sonuçta çok derinliği yok ama sağlam olduu kesin.izlemekte yarar var
tim robbinse rağmen sınıfta kalan bir film bence..ne anlatılmak istenen anlatılabilmiş ne de robbins dışında iyi bir oyunculuk sergileyen yok..başlarda,az ilerlesin film netleşecek diyorsunuz ama nafile,aksine iyice karmaşa yumağına dönüşüyor ve patt diye bitiveriyor..kesinlikle tavsiye etmiyorum..tim robbins hatırına 4
Bu film için iyi şeyler düşünmeyenlerin - özellikle Sanem Türk'ün, çünkü filmi yerden yere vurmuş - filmden ne beklediklerini bilmiyorum ama bence ne yönetmen ne de diğerleri onların kaygılarının hiçbirini duymamışlar. İzlediğim pek çok bilim-kurgudan çok azı beni bu film kadar etkiledi. Bir bilim kurguda ne süper araç gereçler ne de futuristik yapılar görmek beni tatmin ediyor. Olmalarına değilse de ön plana çıkmalarına itirazım var. Bu film anlatmak istediğini gerektiği gibi anlatabilmiş, hedefi 12 den vurmuştur bence. En sevdiğim filmler arasındadır ve arşivimde her zaman tutacağım bir fimdir. Bundan 50 sene sonra bile seyrettiğimde azımda iyi tatlar bırakacağına eminim.