Benzerleri pek çok kez çekilmiş bir film.Nerdeyse eski benzerlerinin yeniden çevrimi olacakmış.Bu filmlere örnek olarak Cyborg-J.C.V.Damme ve Son Umut-C.Owen verilebilir.Bence bu benzerlerinin gölgesinde kalmış,ezik bir film.Aksiyon arasanız yok, sanatsal derinlik yok senaryo sıradan,oyunculuklar berbat..Kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşündüğüm film Vin Diesel için bile katlanılamayacak kadar kötü.Uzak durun
bence vasat bir film olmus...vin diesel iyiye yakin performans sergilemesine ragmen film inandiriciliktan uzak.....bilim-kurgu filmlerde benim en cok dikkat ettigim husus senaryo bizi o dunyaya inanmamizi sagliyormu yoksa bunu basaramiyormu bence bu filmde bunu basaramiyor...aurora yi oynayan oyuncu bir kere resmen sinifta kalmis inandiriciliktan cok uzak....sonuda tatmin etmiyor....
Mathieu Kassovitz atmosfer yaratmada başarılı ancak filmin kopuk,eksik ve kısa olması gibi bir sorunu var.Ekip filmi çekerken filme inanmamış gibi durduğu için yarattığı inandırıcılık sorunu da cabası.Vin Diesel gişe açısından bayağıdır sıkıntılıydı zaten.Bu da tuzu biberi oldu artık.Mecburen devam filmlerine sarıldı o da.
Vin Dieselin oynadığı tam da Vin Diesel uyacak bir film. Yani, hiç bir derinliği olmayan, sözde bilimkurgu ama ne anlatmak istediği de belli olmayan sadece vurdu kırdıya dayalı saçma sapan bir film. Vasatın altında.
Ne oluyor, kim kimdir, hangi zamandayız... Velhasıl olmamış maalesef. Görsel olarak birkaç sahne dışında film traş. Yani izlenmese de kaybedilecek bişisi olmayan bir film. Kurgu ve senaryosu son derece zayıf.
Konusu ilgi çekici görünsede oldukça saçma sahnelerden oluşuyor..Klasik Amerikan tipi aksiyonlardan .. Vin Diesel için bile izlenebilecek bir film değil ..10/5,5..