jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
30 Ocak 2006 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim.çok değişik ve güzel olmuş.oyuncular çok iyi.dövüş sahneleri süper.yalnız filme tamamen aksiyon olarak bakmak yanlış olur.demek istediğim film sadece aksiyon türünde değil duygusallık var dram var hatta bazı sahnelerde komiklik bile var.filmi izlerken hiç beklemediğiniz sürprizler oluyor.adamın mercedes e düşme sahnesi çok güzeldi.film herkese tavsiye edilir.akılda kalcak türde bir film 8/10
jet li’den tüm beklentilerinizi karşılayacak harika bir aksiyon.çok klasik bir konsu var belki ama keisnlikle izlemelisiniz.çok sıcak,samimi ve görkemli.morgan freeman2ı da göz ardı etmemek lazım.
jet li nin en iyi filmi bana göre..bu filmde güzel olan diğer bişeyde dövüş sahnelerinin az ve öz olmasıydı ..diğer filmlerinde jet li dövüşmekten başka bişey yapmıyordu..ama bu filmde kendini aştı sanırım.
çok süper bir film jet li ve morgan freeman güzel bir ikili oluşturmuşlar gerek duygusal sahneleri gerekse hareketli sahneleriyle izlenmeye değer bir film...
güzel filmdi gerçekten..Jet Li bir oyuncu olarakta neler yapabildiğini gözler önüne seriyor.Morgan Freeman ise ustalığını konuşturuyor her zamanki gibi.Kesinlikle izlenmeli
filmi sinemada izledim ve bir süre filmin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum.filmin senaryosu çok iyi işlenmiş ve oyuncular iyi seçilmiş.özellikle jetlinin oyunculuğunu takdir etmek gerek.filmin aksiyonu bi yana dramatik yönüde oldukça etkileyici bişekilde işlenmiş.sonuç olarak harika bi film izleyin.
Sanatın ve aşkın kurtarıcı güçlerine dair güzel ve şiddetli bir film. Bir süredir izlediğim, komik olmayan aksiyon filmleri arasında en iyilerden biri. 10/10