Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu filmi izledim ve hayran kaldım doğrusu.ben daha çok korku türünün meraklısı olarak bazı filmleri pek izlemem ama bu film bence çok daha başka.filmim belli bir türü yok çünkü.film yeri geldiğinde çok sert oluyor,yeri geldiğinde ise çok daha yumuşak.insan gibi insan olmayı öğretiyor.kazanmak için döğüşmeyi...
jet li anladığım kadarıyla vurdulu kırdılı filmlerden bıkmış ve biraz da oyunculuğu konuşturayım demiş fena da olmamış. morgan freemanla yan yana gelmesi bile ilginç.luc bessonun yazdığı filmler güzel oluyor ama açıkçası pek inandırıcı olmuyor yinede önceki luc besson-jet li çalışması ejderin öpücüğü'nden iyiydi.
not: bob hoskins mafya saldırısına uğrayan arabadan nasıl sağ çıktı ben anlamadım hadi onu geç ikinci araba kazasından yine nasıl sağ çıktı anlayan varsa bana sölesin lütfen
ben filmi çok beğendim.çok değişik ve güzel olmuş.oyuncular çok iyi.dövüş sahneleri süper.yalnız filme tamamen aksiyon olarak bakmak yanlış olur.demek istediğim film sadece aksiyon türünde değil duygusallık var dram var hatta bazı sahnelerde komiklik bile var.filmi izlerken hiç beklemediğiniz sürprizler oluyor.adamın mercedes e düşme sahnesi çok güzeldi.film herkese tavsiye edilir.akılda kalcak türde bir film 8/10
jet li’den tüm beklentilerinizi karşılayacak harika bir aksiyon.çok klasik bir konsu var belki ama keisnlikle izlemelisiniz.çok sıcak,samimi ve görkemli.morgan freeman2ı da göz ardı etmemek lazım.
jet li nin en iyi filmi bana göre..bu filmde güzel olan diğer bişeyde dövüş sahnelerinin az ve öz olmasıydı ..diğer filmlerinde jet li dövüşmekten başka bişey yapmıyordu..ama bu filmde kendini aştı sanırım.
gerçekten de jet li nin en beğendiğim filmlerinden biridir.tüm oyuncular gayet iyi bir performans göstermişlerdir filmde.jet li de dövüşün yanı sıra sorunlu bir insanı gayet iyi oynamıştır ayrıca filmde geçen tek şey vurdu kırdı da değildir.psikolojik baskının yanı sıra aşkın kinin sevginin ve diğer temaların da seyirciye çaktırmadan verildiği bu filmi izlemezseniz çok şey kaybedersiniz.ayrıca dövüş sahneleri de mükemmel çekilmiş.jet li hayranları için süper ötesi bir filmdir...
filmi sinemada izledim ve bir süre filmin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum.filmin senaryosu çok iyi işlenmiş ve oyuncular iyi seçilmiş.özellikle jetlinin oyunculuğunu takdir etmek gerek.filmin aksiyonu bi yana dramatik yönüde oldukça etkileyici bişekilde işlenmiş.sonuç olarak harika bi film izleyin.
klasik uzak doğu sporları kalıbını aşmış,yetmemiş morgan freeman ve jet li’yi kadrosuna katmış,o da yetmemiş beni ve birçok sinema severi kendine hayran bırakmıs bir film.