4,3
Kır Zincirlerini hakkında görüşlerin ?
1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Jet Li nin güzel filmlerinden biri daha..Yanında birde Morgan freeman daha ne olsun..7/10
6 Mart 2012 tarihinde eklendi
gerek dövüs sahneleri gerekse duygu yüklü sahneleriyle izlenebilen bir film 3,5/5
14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
...her turlu icerikten yoksun oyalayici bir aksiyon denemesi olan "The Transporter" ile sinemadaki yonetmenligine ilk adimi atan Louis Leterrier'nin, yine uzak dogu sporlari ile bezeli ikinci calismasi "Danny the Dog/ Unleashed". Luc Besson'un senaryosuyla yer yer hos dialoglarla bezeli, Bart'in yanindaki sarsak karakterleri ve mekan kullanimi ile kimi anlarda "Snatch"i animsatan, Freeman ve Hoskins'in performanslari ile deger kazanan bir yapim. Jet Li ise az cok oyunculugunu ortaya koymaya calismis, olmus mu peki derseniz en azindan kopek gibi yetistirilen ve oldurmeye programli Danny'nin, Sam ile tanistiktan sonra aile-sevgi gibi kavramlari ogrendikce gosterdigi degisim seyirciyi hic ama hic rahatsiz etmiyor. Bastan sona keyifle izlenen, surukleyici, yer yer etkileyici detaylar tasiyan, sinematografisiyle kimi zaman harikalar yaratan bir film "Danny the Dog". Ancak filmin ortalarinda yeralan "parali dovus sekansi" keske fazla abartilmadan, mantik sinirlari icerisinde ele alinsaymis, cunku bu hali ile filmin geneline fazla siritmis. Ozellikle giris sekansinin, dovus kareografisi (Yuen Wo Ping imzali) ve sinematografisi ile bir hayli etkileyici oldugunu da belirtmek isterim..(6/10)
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu film puanı 7dir kanımca,şuan ki puan çok yüksek.
20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok ilginç bir konu aslında. Ne kadar gerçek olabilir böyle bir konu bilmiyorum. Özelliklede günümüzde. Ama yinede güzel işlenmiş. Jet Li rolünün hakkını vermiş. Heyecanlı, aksiyonu doyurucu bir film.
22 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Şahane bir film aksiyonla iç içe ancak bu kadar mükemmelikte bir duygusallık izletilebilir filmde her tat var... Jet Li mükemmel iş çıkarmış kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
filmdeki dövüş sahneleri gerçekten çok güzel ama başka bir şey yok... yani bir duygusal yapı kuramamışlar... aslında çok iyi bir duygusal bir film olabilirmiş ama jet li bu rollerin adamı değil...
jet li gibi dövüşen ve tom hanks gibi bir oyuncunun karışması bir oyuncu oynasaymış çok güzel bir film olurmuş...
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence klasik jet li filmi normal senaryosu falan çok fazla hoşuma gittiği söylenemez 10/7
13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Güzel ve etkileyici bir konu seçilmiş olmlasına rağmen bir dövüş ve intikam filmi klişesine sıkışıp kalmış gibi. Dövüş sahneleri tatmin edici ve duygusal sahneleri yerinde olmasına rağmen sürpriz olmayan anne olayı ve kör adamın vahşi erkeklere meraklı okul kızı çok yapmacık durmuş gibi yine de iğreti eklentilere bakınca Morgan Freeman gibi usta bir aktör ya da Bob Hoskins gibi ağır bir karakterle karşılaşmak yan rollere şapka çıkarmayı gerektiriyor. İkisi de hakkının vererek harika oyunlar çıkarmışlar...Jet Li ye gelince aslında oyunculuğu iyi bence içinde dövüş olmayan bir film çevirmeli...bakıjn o zaman nasıl ilgi çekecek. Herşeye rağmen standardı aşamayan ama seyrederken sizi sıkmayan ve iyi vakit geçirten bir film. Çok büyük beklentilere girmeyin fransız yönetmenin Trafikle başlayan renkli kadraj olayına da aldanmayın...görüntüler iyi ama sanatsal değil...iyi seyirler...
4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filmin bazı yerleri mantık dışı, o yüzden pek inandırıcı gelmedi bana. Luc Besson'dan daha gerçekçi bir senaryo beklerdim doğrusu.
Vakit geçirmek için izlenebilir. (10/6)
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film izlenmeye değer. Aksiyon ve dram aynı anda çok başarılı bir şekilde işlenmiş. Jet Li nin en iyi performanslarından biri. Morgan Freeman bu filme ayrı bir tat katmış. Keyifle izleyebilirsiniz.
17 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Boş zaman filmi diyebilirim. Kalitesi tartışılır.ejekkdekjdowksowkdowkeodkwkkwkdsjkwjdkwkdwkdksokwodk