Kır Zincirlerini
4,3

tersköşeli
tersköşeli

15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
farklı şeylerin harika bi karması bu fim. Amerikan sinemasi ile çin sinemasinin; dövüş ,motivasyon ve dram filmlerinin birlikte çok başarılı işlendigi bir film olmuş. Oyunculuklar çok iyi . tavsiye ederim
akdeniz91
akdeniz91

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
dövüş sahneleri ve duygusallığı ile kendini izlettiren güzel bir film Zaten söz konusu film de Jet Li başrol daha ne denebilir
Sezgin K.
Sezgin K.

28 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Mükemmel bir dövüş filmi bunun yanı sıra ders çıkarabileceğimiz duyguları barındırıyor.Morgan Freeman , Jet Li için izlenir..
good88
good88

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Jetlinin en iyi filmi dersek kendisine hakaret etmiş olmayız herhalde . Aksiyon , macera ... ve fazlası . İzleyin ve görün kardeşim :) . Puanım 8/10 .
ayhankaraaslan
ayhankaraaslan

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filmi kill bil özentisi diye basitleştirmek isteyen arkadaşa: kill bil bir intikam filmi. bu filmde ise, hayatı boyunca bir köpek gibi yetiştirilen birinin, insanlığı, sevgiyi ve aşkı öğrenmesi ve bunun uğrunda verdiği mücadele anlatılıyor. bence arşivlik bir film. jet li adeta oyunculuk dersi vermiş.
odinhan
odinhan

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ben kill bill özentisiyim diye bas bas bağırsada seyir zevki yüksek,Morgan Freemanın oyunculuğu ile çıtası yükselen iyi bir aksiyon.10/8
dijital-kalem
dijital-kalem

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
İzlenebilecek kaliteli bir film. Jet Li harika oyunculuk sergilemiş gerçekten. Dövüş sahneleri ise çok gerçekçi geliyor insana. Aksiyon türünde olmasına rağmen temelde dram anlatılıyor bana göre. 10/8
erentos
erentos

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi. Jet Lii ve Morgan Freemanın şahane uyumunu zevkle izliyorsunuz. muhakkak izleyin derim ben.
AstalaVista
AstalaVista

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Danny The DogMükemmel bir yapımdı..izlemeyen çok şey kaçıRıR..
franqipane
franqipane

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bazı bölümlerde klişeleşmiş sevginin nasıl tanımladığını anlatıyor.. mesela öpüşmek.. filmde morgan freeman jet liye öpücük nasıldı die sorduğunda bi bebek saflığında ıslak ve güzeldi diyor yani izleyin:)
sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sanatın ve aşkın kurtarıcı güçlerine dair güzel ve şiddetli bir film. Bir süredir izlediğim, komik olmayan aksiyon filmleri arasında en iyilerden biri. 10/10
filmdenanlar
filmdenanlar

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
jet li nin bence en iyi filmi.jet li filmlerinde genelde bol aksiyonun altında kalan duygusallık bu filmde ön plana çıkmayı başarmış.oldukça başarılı bir film.
kadirozel08
kadirozel08

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film işte benim istedigim tarz bu bır filmde birden çok duygu seli
Ilknur K
Ilknur K

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bir kaç kez izlediğim ve her defasında zevk aldığım bir film.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu bildiginiz jet lee filmlerinden biraz daha degisik.daha duygusal daha hoş ve buna yardım eden de morgan üstad.ben cok begendim