Kır Zincirlerini
4,3

potasyum
potasyum

7 Eylül 2005 tarihinde eklendi
jet li nin en iyi filmi bana göre..bu filmde güzel olan diğer bişeyde dövüş sahnelerinin az ve öz olmasıydı ..diğer filmlerinde jet li dövüşmekten başka bişey yapmıyordu..ama bu filmde kendini aştı sanırım.
boldheart
boldheart

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film her yönüyle konusuda ayrı güzel kesinlikle izleyin jet linin en iyi performansı çünkü...
tapircik
tapircik

1 Haziran 2005 tarihinde eklendi
gerçekten de jet li nin en beğendiğim filmlerinden biridir.tüm oyuncular gayet iyi bir performans göstermişlerdir filmde.jet li de dövüşün yanı sıra sorunlu bir insanı gayet iyi oynamıştır ayrıca filmde geçen tek şey vurdu kırdı da değildir.psikolojik baskının yanı sıra aşkın kinin sevginin ve diğer temaların da seyirciye çaktırmadan verildiği bu filmi izlemezseniz çok şey kaybedersiniz.ayrıca dövüş sahneleri de mükemmel çekilmiş.jet li hayranları için süper ötesi bir filmdir...
Fahri07
Fahri07

25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filmi sinemada izledim ve bir süre filmin etkisinde kaldığımı hatırlıyorum.filmin senaryosu çok iyi işlenmiş ve oyuncular iyi seçilmiş.özellikle jetlinin oyunculuğunu takdir etmek gerek.filmin aksiyonu bi yana dramatik yönüde oldukça etkileyici bişekilde işlenmiş.sonuç olarak harika bi film izleyin.
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hızlı,aksiyonel ve dövüşlü bir filim ama flimin hakkını vermişler ve çokta güzel olmuş insan gerçekten eğleniyor...
Soner Ç.
Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
klasik uzak doğu sporları kalıbını aşmış,yetmemiş morgan freeman ve jet li’yi kadrosuna katmış,o da yetmemiş beni ve birçok sinema severi kendine hayran bırakmıs bir film.
caneri16
caneri16

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
mekemmel dovus sahnelerının oldugu bır fılm..sadece bu sahnelerle degıl kotu karakterlerın dusuncelerıyle de sıddet ın tanımının yapıldıgı bır yapım..ozellıkle jet ın 3 kısıyle dovustugu ve herseye ragmen kımseye zarar vermek ıstemedıgı sahne ınanılmazdı.
akturkan
akturkan

8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Ben ce çok harika bir filmidi.Jetliden filmin başından sonuna kadar zati dövüş beklemiyordum.Oyunculuk yapsın artık adam.Ve bunuda tabiki bende yeri ayrı olan usta aktör Morgan Freemanın yanında yapması çok iyi.Bence seyredin derim arkadaşlar çok hoş.Tabiki yönetmen bazı eksik noktaları var ama film kayda değer.
gemwk88
gemwk88

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
harika bir film,morgan freeman müthis jeet lee de asagi kalmamis hele patron rolündeki beyaz takimli sisko mükemmel,ustalarin bulustugu bu filmi herkese seyretmesini tavsiye ederim resmen oyunculuk dersi vermisler helal olsun.
istanbulkadir
istanbulkadir

13 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Harika bir film. ilk defa jet li rolünün hakkını vermiş. uzun zamandır sinemalara gelmeyen bir başyapıt.
beck31
beck31

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Herseyden once konulu bir dovus filmi olmasi cok guzel.Oyunculuklarda harikaydi, izlenmesi gereken filmlerden.
basakbilgi
basakbilgi

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir insanın nasıl insanlıktan çıktığının ve tekrar nasıl insanlığa geri döndüğünün görsel bir şovu.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel filmdi gerçekten..Jet Li bir oyuncu olarakta neler yapabildiğini gözler önüne seriyor.Morgan Freeman ise ustalığını konuşturuyor her zamanki gibi.Kesinlikle izlenmeli
AstalaVista
AstalaVista

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Danny The DogMükemmel bir yapımdı..izlemeyen çok şey kaçıRıR..
sasili
sasili

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu film puanı 7dir kanımca,şuan ki puan çok yüksek.