Kirli Sırlar hakkında görüşlerin ?
5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filme güzel demek diğer bütün filmlere haksızlık olur. sıkıcı ve çok uzun bir filmdi. hatta arada ki geçişlerden filmin konusunda bile bir çok kopukluklar oluyor anlamak imkansızlaşıyor.
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok kötü ve de çok sıkıcı bi filmdi uyumamak için kendimi zor tuttum
10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok berbattı.ayrıca topu topu 2-3 sahnede gözüken robert de niro yu da afişe koymak gibi saçmalık yapmışlar.ayrıca film boyunca herkesin yaşlanıpta matt damon un hiiç yaşlanmamasıda ayrı bi gariplik..gizemli mevzularla filmi çkici hale getirmeye çalışmışlar ama gayette başarısız bi yapım..vakit kaybı.kimseye tavsiye etmem..
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
robert de niro ve angelina jolie var diye gitmeyin onlar oynamıyo gibi bişey ve çok sıkıcı konuda saçma
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
anam anam ben böyle film görmedim.. hiç yaşlanmaya matt daımon uzun uzun diyaloglar ve bazıları çok gereksiz..
sonundada hiç bi şey anlamadığımız cıa saçmalığı...
25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi biraz önce izledim,sanırım büyük beklenti içinde olsam gerek sükut-u hayale uğradım.Politik filmleri de sevmeme rağmen örneğin bir JFK veya son kaçış ayrında olur sandım ama maalesef tam bir fiyasko..sakın oyuncu kadrosuna aldanmayın derim.5/10
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
3 kere izlemeye çalıştım 3 ünde de uyuyup kaldım...tamamen sıkıcı ve uyuşuk yapılmış bir film...
16 Mart 2007 tarihinde eklendi
Aman Allah'ım, bir film tutkunu olarak hayatımda hiç bir filmden bu denli sıkıldığımı ve nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Çok anlamsız, berbat, fazla uzun ve insanı kısacası sinemadan nefret ettirecek kadar kötü. Geçmişi olmayan adam ve devam filminde izleyip beğendiğim Matt damon ruhsuz mu ruhsuz bir adamı canlandırıyor. Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum, film arasının gelmesini zor bekledim. Beklememin tek sebebi de bir sinema seyircisi olarak film ortasında kalkıp gidenlerden hoşlanmamamdır. Filmin ikinci yarısında perdeyi neredeyse 90 derece çaprazdan gören bir köşeye oturup uyudum çünkü filmi ilgiyle izliyormuş gibi görünmeye çalışan arkadaşımı beklemek zorundaydım. Lütfen bu filmi seyredip vaktinizi boşa harcamayın. Herkeze sinema dolu bir hafta dilerim.
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bütün film boyunca bi hareketlenme olacak diye bekledim ama nasıl başladıysa o şekilde bitti :S hayatım da izlediğim en durgun neydiği belirsiz bir film vede en sıkıcısı..
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi pek beğendiğimi söleyemem ama genel olarak verdiği hayattaki tecrübeleri beğendim.Ayrıca angelina jolie filmde çok sönük bir tip gibi kalmış afişte olmasına rağmen.Birde Köstebek filmiyle senaryolar çok benziyordu bence.Üstelik matt damon'un iki filmdede aynı karakteri canlandırması da beğenimi olumsuz yünde etkiledi
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yarım saat izlemeye dayanabildim daha sonra böle bi filmi arşivime aldığım için üzüldüm..Vasat yahu
4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tüm gayretlerime rağmen filmi bitiremedim. eğer düşüncelerimi değiştirebilecek müthiş bir finali falan yoksa, ki bitrmediğim için bilemiyorum, izlemeye değecek nitelikte bir film değil. aldığı puanı haketmiş..
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
gereksiz bi film . 3 saat boyunca uyuklamadan izlemek bile cok zor
25 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok kötüydü. güzel bir ambalaj ama içi boş. çok sıkıcı...
20 Mart 2007 tarihinde eklendi
film arasına kalmadan çıktım..siz tahmin edin