Kirli Sırlar
    Kirli Sırlar hakkında görüşlerin ?

alpacino77
    alpacino77

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmi biraz önce izledim,sanırım büyük beklenti içinde olsam gerek sükut-u hayale uğradım.Politik filmleri de sevmeme rağmen örneğin bir JFK veya son kaçış ayrında olur sandım ama maalesef tam bir fiyasko..sakın oyuncu kadrosuna aldanmayın derim.5/10
    serdarseckin
    serdarseckin

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ilginç yapçaz diye karman çorman etmişler filmi.tamam kadro güçlü ama konu çok sapmış.gereksiz uzun ...
    acungio
    acungio

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Dünyanın kaderinin nasıl belirlendiğinin somut örnekleri filmde hiç sakınılmadan verilmiş..Dünyanın süper gücü olarak ifade edilen ülkenin batıl inançlarla nasıl yönetildiği net bir şekilde ortada...Hal böyle olunca dünya haritalarının nasıL şekillendiğini buyrun sizler düşünün diyorum...8/10 Saygılar.. :)
    by-bloody
    by-bloody

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    kadroya bakılırsa gerçekten sağlam bi film yönetmen koltuğunda de niro nun oturması daha büyük merak uyandırıyor 10/6
    yazarkafa
    yazarkafa

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Film son derece kaliteli. Sıkılgan bir dönemdeyseniz başka bir zamana erteleyin.popüler film izleyicileri pek beğenmeyebilir. senaryo çok yavaş akıyor. sabırlı izleyiciler için daha uygun. derdi olan bir film. çok sade ve temiz çekilmiş...
    udinarli
    udinarli

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Oyle cok hareket ve aksiyon beklemeyin ama sadece Matt damon u izlemek ve oyunculuk nasıl olur gormek için izlenir. Kendi adıma cok beğendim tavsiye ederim.
    hibergate
    hibergate

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    de niro iyi bir film çekmeye çalışmış fakat bazı şeyler buna engel olmuş diyebiliriz. filmin uzun ve çok duragan olması bazılarını sıkabilir bazılarınıda memnun edecektir. fakat senaryodaki açıkları kime kabul etmeyecektir sanırım hikaye bir çok yerde kopuyor ve tekrar birleştirilmeye çalışıyor sonuç olarak iyi bir film dememiz için iyimser olmamız lazım ama diğer hollywood filmlerinin yanında farklı olduğu bir gerçek işte ben bu yüzden beğendim..
    selo-jin
    selo-jin

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmi izledim ve şu karara vardım.bu film ne için çekilmiş... sırf film çekmek için robert de niro gibi bir usta ve duayen bir kişilik sırf film çekmek için yaptığı gereksiz demiyelimde bir o kadar karışık film.filmi kurtaran oyuncu kalitesi o kadar durgun ilerliyor ki ne zaman bişe olacak diye bekliyorsunuz.aslında bakacak olursanız film CIA ilk kuruluş yıllarını anlatıyor.2.dünya savaşını gözler önüne seriyor.fakat buda filmi kurtarmaya yetmiyor bu puanın film izlendikten sorna düşeceğine garanti verebilirim 10/7
    snowman72
    snowman72

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    de niro'yu "bronx tale" adlı filminden sonra ikinci defa yönetmen koltuğunda görüyoruz.durağan bir film izlenmim vermekle beraber,iç dünyaalrı ve karmaşayı hedefleyen bir film gibi geldi bana.bekliyorum bu filmi.
    r3volv3r
    r3volv3r

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Matt damon fena değildi oyunculuk açısından fakat 2 saati geçik zamanımı daha güzel şeylerle geçirebilirdim.
    Kısacası 10 da otobüsünüz var ve 8 de kalktıysanız o boş olan 2 saatinizi geçirmek için izleyebileceğiniz bir film.
    Ayrıca robert amca ne hala gelmiş öyle, yaşlanmak kötü bişi :) robert de nironun hatrına 10/5.
    emrahkaradag14
    emrahkaradag14

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    onurlu bir adam'ı izledikten sonra hiçbir filmini kaçırmadığım Robert De Niro'nun yönetmenliğini yaptığı bu filme inancım tam diyebilirim. Merakla bekliyorum
    ilkerekleme
    ilkerekleme

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    uzun zamandan bu yana beklediğim tek film diyebilirim..özellikle oyuncu kadrosundan çok beni ilgilendiren yanı Robert De Niro'nun kendisine yakışmayan sabunköpüğü formundaki filmerden sonra ancak kendisini yeniden aşabileceği biçimde bir filmde bulunması ve de daha önceden iki sefer denemesinde bulunduğu ve de başarılı olarak görüldüğü yönetmen koltuğunda oturması..ayrıca Matt Damon ve de Angelina Jolie oyunuclukları da iyi olan isimler olmalarıyla beraber özellikle Joe Pesci ile Robert De Niro'nun ortak bir projede yer alıp da kötü bir filmde de bulundukalrını hatırlamıyorum..gerçi filmin ismi piyasaya çıkalı uzun zaman oldu ama inşallah beklentileri karşılayabilen bir film olacak..bekleyelim ve de görelim..
    hasinerkek
    hasinerkek

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    film hakkında pek bi bilgim yok ama kadroya bakınca gözlerim kamaştı. Demek kaderde jolie ile de niro’yu aynı filmde görmek de varmış:)