Kirli Sırlar
    Kirli Sırlar hakkında görüşlerin ?

cemcem-81
    cemcem-81

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Biraz ağır bir film olmuş ama yinede izlettiriyor kendini
    feco33
    feco33

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence bile bu film insanlarla dalga geçilmek için yapılmış.uzun zamandır sinamada bu kadar kötü bir film izlememiştim.böyle iyi oyuncularla böyle kötü bir film çıkarmak zor olsa gerek.
    achilles-61
    achilles-61

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü ajan filmi:(
    ilsalaron
    ilsalaron

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu film şunu bana gösterdi yıldız ve süper oyuncu olmak, çok iyi bir yönetmen olacağınız anlamına gelmez. Üstad, De Niro müthiş bir yetenek ama yönetmenlik sektöründe bayağı bir fırın ekmek yemesi gerekiyor bence. Film vasatı geçmeyen oyunculukların hep ikinci planda olduğu, otuz yıllık süreci sürekli rotasyonlarla izlediğimiz (bu çok sıkntı veriyor), casusluk temasını fazla işlemeyen, ağır tempolu ve kasvetli. Zaman zaman uyumamak için kendimi zor tuttum. Matt Damon’un otuz yıl içerisinde nasıl yaşlanmadığı (!) ayrı bir komedi konusu zaten. Angelina Jolie ile Damon’un aşkları hiç mi hiç inandırıcı değil. Aslında film kendini sonlara doğru anlatmaya başlıyor ve konusu basit CIA’in oluşum süreci ve merkezindeki 'İyi Çoban' ama bunu anlatana kadar film akla karayı seçtiriyor bize. Vasatın altında bir film anlayacağınız.
    Merve E.
    Merve E.

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
    hayatım dahiç bi filmde bu kadar esnemedim...
    konusu çok ağır ve filmi ancak 2-3 kere izledikten sonra anlayabilirsiniz...olaylar detaylara ayrılmamış ve sanki aceleye getirilmiş gibi...

izlenebilir...ama çok güzel bi film olduğunu söleyemem
    toxicty
    toxicty

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
    matt damon nın gorunusu yeteneklı bay rıpley fılmındekı karakterı gıbı olmus o fılm superrdii yaaa =))
    farce-cefa
    farce-cefa

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence de niro sadece oynamalı.Şuna katılabilirim-eastwood gerçekten çeke çeke öğrendi.bugün baktığımızda amerikan sinemasında önemli bir yere sahip.
    sanat sanat için vardır ve mümkünse ,anti-emperyalist söylevlerimizi bir üst çıtada ortaya koyalım bu konuda bence ve amerikan sinemasından beklenebilecek bir profesyoneliğin bu filmde maselef olmadığına kanaat getirelim.
    blake1978
    blake1978

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Film, yorum yapan arkadaşların da belirttiği gibi uzun ve oldukça ağır ilerliyor. Açıkcası kurgusu filmi bulandırmaktan öte bir etki vermedi bana, bu anlamda beğenmedim. İşlediği konu ve anlaşılan kısımları ile çok daha iyi bir film olabilirmiş izlenimi verdi.
    lkocaoglu
    lkocaoglu

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Oldukça uzun süresi ve durağan temposuna rağmen usta kadrosu ve sonderece güçlü senaryosu ile izlenilmeyi hakeden bir film. Türünün en iyilerinden.
    inimicalme
    inimicalme

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmin gişe amaçlı yapıldığını sanmıyorum konusu itibariylede zor gözüküyor zaten. Bu filmmi hayata geçirmek için De Niro yıllarca çalışmış en sonunda emeline ulaşmış. Eminim vizyona girdiğindede burada gitmeyin çok sıkıcı diye çok yorumlar yazılacak. Oyuncularla yapılan röportajları okumuştum hepside normal ücretlerinin çok altında para almışlar ve hepside bu filmin gişe amaçlı çekilmediğinin altını çiziyorlardı. Ayrıca bu film Berlin Film Festivalindede ödül aldı. Belki bende beğenmeyeceğim ama benim için kadrosu hatırına bile izlenebilecek bir film.
    alexta-2
    alexta-2

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence güzeldir nedeolsa robert deniro var
    mrs-durden
    mrs-durden

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
    muhteşem bi film. çok ağır ilerliyor ama bu ağır ilerlemenin sebebi karışık kurgsu ve verilmek istenen mesajlrın seyirciye tam olarak ulaştırılması. bu filmi beğenmeyenler anlamamış demektir film amerikan filmi olmasına rağmen amerikanın bütün kirli çamaşırlarını ortaya döküyor.Angelina jolie ve matt damon war zaten onlar için bile izlenir. De niro çok iyi iş çıkartmış 10/10
    sinemazist
    sinemazist

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    hoolywood'un her zaman bilinegelmiş sadece para kazanmak için yapılmış vizyon filmlerinden biri.ve oyuncu kadrosu da sadece seyirci çekmek için geniş tutulmuş. onun dşında vasatı aşamayan bir film pek hoşuma gitmedi.
    kurtulus-esen
    kurtulus-esen

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kimse beğenmediyse bu film nasıl 8.3 alır anlamadım...
    ertughankobal
    ertughankobal

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
    anlayana gerçekten güzell bir film!!!