Kirli Sırlar

mehmeterece
mehmeterece

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
anam anam ben böyle film görmedim.. hiç yaşlanmaya matt daımon uzun uzun diyaloglar ve bazıları çok gereksiz..
sonundada hiç bi şey anlamadığımız cıa saçmalığı...
alpacino77
alpacino77

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi biraz önce izledim,sanırım büyük beklenti içinde olsam gerek sükut-u hayale uğradım.Politik filmleri de sevmeme rağmen örneğin bir JFK veya son kaçış ayrında olur sandım ama maalesef tam bir fiyasko..sakın oyuncu kadrosuna aldanmayın derim.5/10
frtertls
frtertls

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
3 kere izlemeye çalıştım 3 ünde de uyuyup kaldım...tamamen sıkıcı ve uyuşuk yapılmış bir film...
ahcako
ahcako

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en en ennn sıkıcı film her türlü kötülemeyi hak eden bi film oldugunu dusunuyorum..hayatımda ilk defa bi filmin yarısında sinemadan çıktım:bu filmde..ama robert de niro ya saygıdan izlerim diyorsanız izleyin çünkü saygıyı hakediyor eski işleriyle tabi. ama bu film olmamışş:1/10
bluebest2004
bluebest2004

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
Aman Allah'ım, bir film tutkunu olarak hayatımda hiç bir filmden bu denli sıkıldığımı ve nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Çok anlamsız, berbat, fazla uzun ve insanı kısacası sinemadan nefret ettirecek kadar kötü. Geçmişi olmayan adam ve devam filminde izleyip beğendiğim Matt damon ruhsuz mu ruhsuz bir adamı canlandırıyor. Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum, film arasının gelmesini zor bekledim. Beklememin tek sebebi de bir sinema seyircisi olarak film ortasında kalkıp gidenlerden hoşlanmamamdır. Filmin ikinci yarısında perdeyi neredeyse 90 derece çaprazdan gören bir köşeye oturup uyudum çünkü filmi ilgiyle izliyormuş gibi görünmeye çalışan arkadaşımı beklemek zorundaydım. Lütfen bu filmi seyredip vaktinizi boşa harcamayın. Herkeze sinema dolu bir hafta dilerim.
hasinerkek
hasinerkek

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film hakkında pek bi bilgim yok ama kadroya bakınca gözlerim kamaştı. Demek kaderde jolie ile de niro’yu aynı filmde görmek de varmış:)
feco33
feco33

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence bile bu film insanlarla dalga geçilmek için yapılmış.uzun zamandır sinamada bu kadar kötü bir film izlememiştim.böyle iyi oyuncularla böyle kötü bir film çıkarmak zor olsa gerek.
thedeadlock83
thedeadlock83

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
allah aşkına bu kadar berbat bir film olurmu yahu. filmin ne konusu ne mantığı ne de sürükleyiciliği var. filmden sakın beklentileriniz olmasın resmen sıkıntıdan patladım izlerken
--co--
--co--

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
Heyecanlı, gerlim dozu yüksek filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka gitmemeniz gereken bir film. Ama yok; uykusuzluk sorunu çekiyor, 'Tüm ilaçları denedim ama bir türlü uyuyamıyorum' diyorsanız ilacınız bu film. Gidin ve iki buçuk saat(film bir de çok hareketliymiş gibi iki buçuk saat sürüyor) uyuyun.
akselz
akselz

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bildiğimiz 007 tarzı ajan filmlerinden değil.bu nedenle aksiyon olmadığından sıkıcı geliyo bu kadar süre.bi de olaylar karışık işlenmiş.filme cia in kuruluş yıllarını anlatan bi belgesel film gibi bakarsak daha iyi olur belki de.böyle daha memnun olabiliriz..
sinemazist
sinemazist

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
hoolywood'un her zaman bilinegelmiş sadece para kazanmak için yapılmış vizyon filmlerinden biri.ve oyuncu kadrosu da sadece seyirci çekmek için geniş tutulmuş. onun dşında vasatı aşamayan bir film pek hoşuma gitmedi.
selo-jin
selo-jin

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim ve şu karara vardım.bu film ne için çekilmiş... sırf film çekmek için robert de niro gibi bir usta ve duayen bir kişilik sırf film çekmek için yaptığı gereksiz demiyelimde bir o kadar karışık film.filmi kurtaran oyuncu kalitesi o kadar durgun ilerliyor ki ne zaman bişe olacak diye bekliyorsunuz.aslında bakacak olursanız film CIA ilk kuruluş yıllarını anlatıyor.2.dünya savaşını gözler önüne seriyor.fakat buda filmi kurtarmaya yetmiyor bu puanın film izlendikten sorna düşeceğine garanti verebilirim 10/7
udinarli
udinarli

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Oyle cok hareket ve aksiyon beklemeyin ama sadece Matt damon u izlemek ve oyunculuk nasıl olur gormek için izlenir. Kendi adıma cok beğendim tavsiye ederim.
kurtulus-esen
kurtulus-esen

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
kimse beğenmediyse bu film nasıl 8.3 alır anlamadım...
scarface-tony35
scarface-tony35

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
bir film insanı bu kadar sıkar mı yaa . mümkünse temennim robert bir daha yönetmenlik denemesin . senaryo karman çorman hiç bir şey anlaşılmıyor . çok ağır ilerliyor . 2,5 saat vakit kaybı . 10 / 4