Matrix'i doğru anlamak için üçlemeyi ve Animatrix'i oluşturan 8 kısa filmi sırasıyla izlemek gerek! Ancak o zaman filmin ana düşüncesini kavrayabilirsiniz!
Kesinlikle Matrix serilerinden daha etkileyici ve doyurucu.Özellikle II.Rönesans(part1,part2) ve Program süper !!!'Program'daki diyaloglar hafızama kazılı vaziyettedir :o)10/10
Çok başarılı... Üçlemenin daha anlaşılır kılınması için yapılmış gibi... İlk filmden sonra izlendiğinde daha tamamlayıcı oluyor. Animasyon tekniğinin bu seviyeye gelmesi, sinema sektörü için bir tehdit bile olabilir. Çok mu ütopik oldu acaba?
ilk animasyon 4/4 lük sonrasında biraz felsefi yaklaşımlar sergiliyor.keşke biraz daha açıklayıcı yapsalarmış dedim kendi kendime. ama sizi sıkmayan cizgilere hayran bırakan her birinde sanki dünyanın ayrı bir karikatüristini izliyormuşl gibi hissetim kendimi. genel olarak başarılı ve etkileyici.7/10
ANIMATRIX DVD`SİNDEKİ TÜM FİLMLERİ İZLEDİM.ONLAR HAKKINDA KISA KISA BİRŞEYLER YAZMAK İSTİYORUM:-OSİRİS`İN SON UÇUŞU:İÇLERİNDEN GÖRSEL OLARAK EN İYİ OLANI.KEŞKE DİÐERLERİ DE ONUN TARZINDA ÇEKİLSEYMİŞ.HİKAYESİ DE REALODED`A GİRİŞ NİTELİÐİ TAŞIYOR.-2.RÖNESANS 1&2:MATRIX ÖNCESİ DÖNEMİ VE MATRIX`IN KURULUŞUNU ANLATTIÐI İÇİN BENCE SERİDEKİ EN İYİ FİLMLER.MÜZİKLER,KURGU,HİKAYE,ANLATIM HARİKA.AYRICA SERİNİN EN HEYECANLI,DEHŞETLİ VE ÜRKÜTÜCÜ FİLMLERİ.-BİR ÇOCUÐUN HİKAYESİ:NEO FANATİÐİ ÇOCUÐUN MATRIX`TEN NASIL KURTULDUÐUNU ANLATIYOR.-PROGRAM:KIRMIZI HAPI ALMAKTAN PİŞMAN BİR 'HAYALİ' ADAMLA BİR KADININ KILIÇ DÖVÜŞÜNÜ ANLATAN,BANA BİRAZ GEYİK GELEN BİR ANİMASYON.-DÜNYA REKORU:KIRMIZI HAP ALMADAN DA UYANILABİLECEÐİNİ İSPAT EDEN,ÇOK KARIŞIK VE HIZLI KURGUYA SAHİP,KENDİ ÇAPINDA BAŞARILI BİR ANİMASYON.-ÖTESİ:BENCE OSİRİS VE RÖNESANS`TAN SONRA SERİDEKİ EN İYİ ANİMASYON.GÖRSELLİK VE HİKAYE OLARAK ÇOK BAŞARILI.BU ANİMASYONUN HİKAYESİNDEN BİR FİLM BİLE ÇIKARILABİLİR.-BİR DEDEKTİF HİKAYESİ:MATRIX`IN O BİLDİK HAVASINDAN ÇOK 50`Lİ YILLARIN ATMOSFERİNİ TAŞIYAN BİR KARA FİLM.GÖRSELLİK OLARAK TÜM SERİDEN KESKİN ÇİZGİLERLE AYRILIYOR.-MEZUNİYET:NE OLDUÐUNU,NE MAKSATLA YAPILDIÐINI HALA ANLAYAMADIÐIM SERİNİN EN KÖTÜ VE EN UZUN FİLMİ.GALİBA BİR ROBOTU İNSANLARIN YANINDA YER ALMASI İÇİN KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR...
Genel olarak neredeyse herbir Animatrix gerçek birer film havasında ve müzikler mükemmel.Matrixİn ne kadar inanılmaz bir geçmişe sahip olduğuna ve ne derece sağlam temeller üzerine atılı olduğuna şahit olmak için Animatrix...