Bilindik rehine filmlerinden biri daha..Bruce Willis artık tarz olarak birbirine çok benzeyen filmlerde oynamaya başladı ve bir hayranı olarak buda beni çok üzüyor..Sadece boş vaktiniz varsa kafanızı dağıtmak istiyorsanız ve Bruce Willis hayranıysanız izlenebilir..
ben bu filmi ızledım ve farklı tasdlar buldum wılısın oyunculugu harıka fılmınbaslangıcı olsun vurulan polısı almaya gıtme sahnesı olsun dıkız aynasından aılesını gormesı ve cırpınması gıbı ew ıcı sahnelerı bırazdaha ıyı olsaydı daha faarklı bır fılm olabılırdı ama yınede cokrahat sıkılmadan ızlenecek bır fılmm ızleyın
Film sürükleyiciydi baya, senaryo da iyiydi, değişik bir hikaye fakat sonunu beğenmedim. Cüney arkın filmleri gibi olmuş, biraz basit bir son, yani 3-5 silah ateşleniyor ve herşey halloluyor. Oldu bittiye getirilmiş bir son. (7/10)
bu filmdeki çocuklar sıradan yeni oyuncular diyil.bunların baya filmleri var.yan rolde.sıradanda olsa brus willse taş çıkartıcak derecede güzel oynamışlar.brus wils zaten belli.önemli olan diğerlerinin oyunculuğunu görmek.güzel bi film.çok ta abartı diyl.
Bruce Willis.. kötü bir filmde yer aldıgını hatırlamıyorum.. sevdigim en iyi oyunculardandır.. araştırırsanız çok şaşırıcaksınız bugüne dek birçok başyapıtta yer almıştır ve bir kere ödül almamıştır :) çok şaşırtıcı böyle bir adam nasıl almaz diyorsunuz ama bir kere bile almamış :) mükemmel bir film heleki son sahnesi :) 10/9
bruce willis'ten yine 9 canlı bir kahraman polis filmi izledik. fena film değildi ben beğendim. filmin ismi "zor ölüm-4" olsa bruce'un ismide john mclane olsa olurmuş sanki bir tür zor ölüm izledik :) bu arada filmde polislerin bruce willis'e hitap ettiği isim biraz gülmeme neden oldu: "Şef Tali" :)
hakikaten türleri arasinda ilk siralarda yer alabilecek bir film.. gerek oyunculuk gerekse senaryo hakikaten saglam.. ee tabikide bu filmlerin adami bruce da oynuyorsa tam arsivlik bir film..
İzlenmeye değer bi Willis filmi daha. Filmde en kötüyü oynayan Ben Foster'ın performansı etkileyici, Willis'de yaşlandıkça aktörlüğünü konuşturmaya başlıyor. 7/10
Film bilindik bir rehine krızı ile başlıyor ama sonu umulmadık şekilde bitiyor. Dağa sırtını dayamış zenginlerin gücü ile hırsızlara karşı tedbir alınmış yüksek güvenlikli bir kale gibi bir ev.Ailesi ve işi arasında kalmış baba.Evin içindeki çekimler birebir çok hoş.Yangını içinden molotof kokteyli ile beraber çıkan çocuğun görüntü açısı mükemmel.
film içinde başka bi film gibi olmuş çok sıkıcı değildi izlenebilinir bruce wills ise fena oynamamış tek ünlü isimde sanırsam o,çocuk karakterler de iyiydi bence...çok berbat bi film değil yani __6/10