3,9
Rehine hakkında görüşlerin ?
4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyicilik yönünden başarılı olsada gereğinden fazla uzun tutulmuş bir aksiyon filmi olduğunu düşünüyorum.10/7
23 Haziran 2005 tarihinde eklendi
İzlenmeye değer bi Willis filmi daha. Filmde en kötüyü oynayan Ben Foster'ın performansı etkileyici, Willis'de yaşlandıkça aktörlüğünü konuşturmaya başlıyor. 7/10
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bilindik rehine filmlerinden biri daha..Bruce Willis artık tarz olarak birbirine çok benzeyen filmlerde oynamaya başladı ve bir hayranı olarak buda beni çok üzüyor..Sadece boş vaktiniz varsa kafanızı dağıtmak istiyorsanız ve Bruce Willis hayranıysanız izlenebilir..
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bruce willes yakışan filimlerden biri olmuş zaten odak noktasında onu olduğu filimler genelde güzel olur istisnalar olsadaizlenesi ve güzel zaman geçirile bilecek bir filim.çok mükemmel değil ama dvd sini alıp güzel bir gece geçirebileceğiniz bir filim.
3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Senaryo klişe ama Bruce Willis her filminde olduğu gibi bu filmi de tek başına sırtlıyor.Özellikle ailesinin kaçırıldığını öğrendiği sahnede çok başarılı.Ancak yine de Willis’in en iyi filmlerinden biri diyemeyiz Hostage için. 6/10
23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film içinde başka bi film gibi olmuş çok sıkıcı değildi izlenebilinir bruce wills ise fena oynamamış tek ünlü isimde sanırsam o,çocuk karakterler de iyiydi bence...çok berbat bi film değil yani __6/10
12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi ızledım ve farklı tasdlar buldum wılısın oyunculugu harıka fılmınbaslangıcı olsun vurulan polısı almaya gıtme sahnesı olsun dıkız aynasından aılesını gormesı ve cırpınması gıbı ew ıcı sahnelerı bırazdaha ıyı olsaydı daha faarklı bır fılm olabılırdı ama yınede cokrahat sıkılmadan ızlenecek bır fılmm ızleyın
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin içinde çok bilindik sahnelere, klişeler rastlasak da güzel bir film. Bruce Willis gerçekten harika performans sergilemiş. Ne kadar bilindik bir hikayeye sahip de olsa bitmek tükenmeyen heyecanın kesilmemesi, filmin 1 dakikasında sıkılınmaması ve B.Willis faktörüyle gönül rahatlığıyla izleyebilceğiniz bir film. Bana göre filmin puanı 7.6 mecburen ben de 8 vericem. İyi seyirler...
23 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Bir yığın mantık hatası, oldukça zorlama senaryo ve Amerikan aksiyonlarının kitabına harfiyen uymasına rağmen aksiyonseverlerin baştan sona zevkle izleyebileceği bir film. Yani vaktiniz varsa, sinemeye da gitmek istiyorsanız gidin ama sıkı bir sinemaseverseniz ve aksiyon tutkunu değilseni pek de memnun kalmazsınız filmden. 6/10
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sürükleyici güzel bir film ne de olsa bruce wills var.Sıkılmadan izlenebilecek tavsiye edilir bir film,ama öyle çok aman aman bir film denilemez,seyir olarak güzel.mutlaka izleyin.
6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bruce Willis biLdiği ne warsa bu fİlmde ortaya koymuşş..müthiş bi oyunculuk...kaçırmayın derimm..10/7
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müzikle film arasında bir uyumsuzluk var.konu olarak idara eder.sinema tarihindeki sıradan filmler arasında.görüntü olarak güzel değil.