bruce wills harika bir performansla oynamış ama diğer karakterler sanırım biraz amatörlerdi çünkü ben daha önce isimlerini duymadım...film bir anda oldu bittiye getirilmiş gibi oldu bence bir anda 3 çocuk resmen çocuk yaşta kişiler eyalet sorunu haline geldiler yani abartı oldukça fazlaydı..vurulma sahnelerei ve bruce willsin oyunculuğu dışında filmin güzel bir yanı yoktu...
klasik rehine kurtarma filmi ki bunu izlemeden de isminden anlayabiliyorsunuz ama benim gibi bruce willis seviyor ve bu filimde olduğu gibi oyunculuğunu beğeniyorsanız izleyin en sıkıcı değil nihayetinde
Yine tipik olarak yaptığı hata sonucu herşeyden elini ayağını çekmiş bir polis ve yine rehine kurtarma operasyonu. Ve finalde kahraman polisimizin geri dönüşü. Hikaye bayağı gelebilir ama bencileyin illa ki Bruce Willis diyenlerdenseniz kaçırılmaması gereken bir film. Görüntü Yönetmenini ayakta alkışlamak gerek. Filmin renkleri harika. Ayrıca çok güzel bir açılış sahnesi var. Sıkılmadan izlenebilecek bir yapım.
Sıradan bir aksiyon filmi.Bruce Willis'i daha iyi bir senaryoda görmek isterdim.Die Hard serilerinden pek farkı yok.Rehineleri kurtarmaya çalışan bir kahraman izliyoruz yine.Sonu belli olan sıradan bir aksiyon.Pek fazla birşey beklemeyin.