Yüksek Tansiyon
    3,7
    Yüksek Tansiyon hakkında görüşlerin ?

secilatalayy
    secilatalayy

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel bir film
    suadiyekartali
    suadiyekartali

14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    şizofreni ile normal gerilim filmlerinden farklı bir konu seçilmiş bence izlenmesi gereken bir gerilim filmi...
    10/8
    volkanick
    volkanick

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Yer yer heyecan verici ve gerilim dozu yüksek olsada inandırıcılıktan uzak bir şizofreni..
    ozzy-badd
    ozzy-badd

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Baştan sona inanılmaz sürükleyici ve insanı gerim gerim geren bir film yüksek tansiyon ? kanlı sahneler , yönetim , müzikler , oyunculuklar kusursuz ? sonu da ilginç ti ? tipik gerilim filmlerinden çok farklı bir film ...izlenmesi gerekir ? 10/8 ?
    castor-troy-2
    castor-troy-2

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    zaten korku filmi korkutmak için yapılır bu filme 4 puan vermek gibi saçmalık olamaz ama yüksek puanda verilmez korku sevenler için bence gayet i bi film yüksek tansiyon ismide bence gayet i olmuş çünkü izlerken insan gerilimle izliyo tüm yorumlara saygı duyuyorum aldıgı puan bence 7.5 olması gerekrdi
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    son on dakikaya kadar farklı bir görüşüm vardı,film bittikten sonra farklı ve daha olumlu bir görüşüm oldu.finali güzel,farklı ve tatmin edici.zaten film boyunca bahsettiğim ufak memnuniyetsizliğim şuydu aslında;hani özellikle korku ya da gerilim türü filmler izlerken 'orada öyle mi yapılır bee','çok saçma,normal bir insan olsa hayatta böyle yapmazdı,işte film olsun diye coşmuşlar','hiç gerçekçi değil,kimse burada bunu yapmaz,şunu yapar', sanırım anladınız demek istediğimi,tarzı yorumlar yapıyorsam,o filmden hafif soğumaya başlamışım ve bundan sonra da gözümde kendini kurtarması zorlaşmış demektir.her ne kadar gerçekçiliğini,doğallığını ve inandırıcılığını kaybetmeden ilerlediyse de gerçekten de böyle yorumlarda bulunmuştum film ilerlerken bazı sahnelerde.fakar finali beklenmedik ve gayet her noktayı açıklayıcı olunca benim de bu 'samimiyetsizlik' düşüncem yok olmuş oldu.de france cidden sağlam,yönetmen aja kesinlikle hepsinden daha sağlam,henüz 25yaşında böyle bir film çıkarabilmiş olması dikkate değer.her saniye tensiyonunuz yüksek seviyelerde gezmese de,ara ara gerilmemek de elde değil,en azından sırada ne olacağını merak etmek diyelim.izlenebilir bir film haute tension.bu tür içindeki milyonlarca filmden ayrılmayı ve bazı özellikleri sayesinde ayrılmayı rahat başarıyor.'farklı' bir film her zaman iyidir.
    Ayaz
    Ayaz

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir şekilde ve heyecana kapılarak izleniyor ama filmi bağladıkları yerde birçok mantık hatası var.10 defada izleseniz bir şey değişmez gereksiz sahneler olayı mantıksızlaştırmış.Yine de izlenebilir.Çünkü filmi izlerken mükemmel bir film izlediğinizi düşünüyorsunuz ama filmi kapattığınızda bu duygu olmuyor.
    gokhansld
    gokhansld

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Aman seyirci kendini filme en çok kaptırdığı anda, filmde ki bütün mantık hatalarını unutturmak için piyangodan çıkar gibi bir sürpiz koyalımda forsumuz olsun türünden ucuz bir deneme. Finali daha iyi yapabilirlerdi. Katilin kimliğini saklamak için böyle ucuz hayal ürünlerine hiç gerek yoktu.
    Figen-Ay-e
    Figen-Ay-e

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Korkutmak adına yapılmış fakat, öyle kopukluklar varki, o kopuklukları bir yere bağlamaya çalışırken korkmayı unutuyorsunuz :)))
    taut
    taut

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    gerilim kan görmek isteyenler için bir film finali gerçektende ilginçti izlemeye değer 10/7
    gzmli

Finali iyiydi. Gerilimi seyirciye hissettiren bir film. 10/8
    -Lord-
    -Lord-

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Fİlmin sonu tam bi saçmalık... Nasıl bağlayacaklarını şaşırmışlar... Hiç bi mantığı yok...
    nskmourinho
    nskmourinho

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bu yemekten cok yedik
    seymaerisen
    seymaerisen

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    tamam film iyi gidiyodu pskopat bi katil herkesi öldğrüyor.. ama sonunu anlamadım ben :S