Baştan sona inanılmaz sürükleyici ve insanı gerim gerim geren bir film yüksek tansiyon ? kanlı sahneler , yönetim , müzikler , oyunculuklar kusursuz ? sonu da ilginç ti ? tipik gerilim filmlerinden çok farklı bir film ...izlenmesi gerekir ? 10/8 ?
zaten korku filmi korkutmak için yapılır bu filme 4 puan vermek gibi saçmalık olamaz ama yüksek puanda verilmez korku sevenler için bence gayet i bi film yüksek tansiyon ismide bence gayet i olmuş çünkü izlerken insan gerilimle izliyo tüm yorumlara saygı duyuyorum aldıgı puan bence 7.5 olması gerekrdi
son on dakikaya kadar farklı bir görüşüm vardı,film bittikten sonra farklı ve daha olumlu bir görüşüm oldu.finali güzel,farklı ve tatmin edici.zaten film boyunca bahsettiğim ufak memnuniyetsizliğim şuydu aslında;hani özellikle korku ya da gerilim türü filmler izlerken 'orada öyle mi yapılır bee','çok saçma,normal bir insan olsa hayatta böyle yapmazdı,işte film olsun diye coşmuşlar','hiç gerçekçi değil,kimse burada bunu yapmaz,şunu yapar', sanırım anladınız demek istediğimi,tarzı yorumlar yapıyorsam,o filmden hafif soğumaya başlamışım ve bundan sonra da gözümde kendini kurtarması zorlaşmış demektir.her ne kadar gerçekçiliğini,doğallığını ve inandırıcılığını kaybetmeden ilerlediyse de gerçekten de böyle yorumlarda bulunmuştum film ilerlerken bazı sahnelerde.fakar finali beklenmedik ve gayet her noktayı açıklayıcı olunca benim de bu 'samimiyetsizlik' düşüncem yok olmuş oldu.de france cidden sağlam,yönetmen aja kesinlikle hepsinden daha sağlam,henüz 25yaşında böyle bir film çıkarabilmiş olması dikkate değer.her saniye tensiyonunuz yüksek seviyelerde gezmese de,ara ara gerilmemek de elde değil,en azından sırada ne olacağını merak etmek diyelim.izlenebilir bir film haute tension.bu tür içindeki milyonlarca filmden ayrılmayı ve bazı özellikleri sayesinde ayrılmayı rahat başarıyor.'farklı' bir film her zaman iyidir.
Çok güzel bir şekilde ve heyecana kapılarak izleniyor ama filmi bağladıkları yerde birçok mantık hatası var.10 defada izleseniz bir şey değişmez gereksiz sahneler olayı mantıksızlaştırmış.Yine de izlenebilir.Çünkü filmi izlerken mükemmel bir film izlediğinizi düşünüyorsunuz ama filmi kapattığınızda bu duygu olmuyor.
Aman seyirci kendini filme en çok kaptırdığı anda, filmde ki bütün mantık hatalarını unutturmak için piyangodan çıkar gibi bir sürpiz koyalımda forsumuz olsun türünden ucuz bir deneme. Finali daha iyi yapabilirlerdi. Katilin kimliğini saklamak için böyle ucuz hayal ürünlerine hiç gerek yoktu.