4,2
Cehennem Silahı 2 hakkında görüşlerin ?

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok sıkı bir devam filmi olmuştu...
23 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
En az ilki kadar güzel ve eğlenceliydi,Joe pesci'nin olması da komedi dozunu arttırmış ve filme renk katmış
30 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
En iyisinin ilk film olduğunu söylemiştim ancak bu devam filminin en başarılı yönü bir ikinci ayaktan pek beklenmeyecek şekilde öncülünü hiç aratmıyor olması.Devam filmlerinin genelde ne halde oldukları,yüzde yüz ticari yatırımlara dönüşüp büyük hayran kitlelerine sahip filmlerin bile iyi hatırlanmasına izin vermemeleri bu açıdan bile çok başarılı olup öncülüne ihanet etmeyen bir devam filmin hemen yanına yerleştirmek,aynı keyfi almak mümkün.
26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ilgi görünce ikincisinin gelmesi de kaçınılmazdı,eğlenceli ve hoş bir aksiyon komedi.
11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Serinin 2. filmi - en az 1. si kadar keyifli , sürükleyici ve aksiyon olarak tatmin edici :) .
Akılda kalıcı sahne oldukça fazla :) .
Ayrıca muhteşem ikilimize bu sefer Joe Pesci eşlik ediyor :) .
Kesinlikle kaçırmayın derim :) .
10/9.5 .
8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence mel gibson ve danny gloverın en iyi filmi cehennem silahı ve seri filmleri. 1. filmin devamı olarak bu filmde 1. filmi aratmıyor.yine macera,yine komik espriler,yine güzel müzikler vee çılgın polisimiz martin riggs işte bu adama bayılıyorum.10/9
18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Her şeyiyle ilk filmden daha iyi bir film(ilk film de iyiydi)Mel gibson ın müthiş oyunculuğu ve esprileri eğlenceli bir seyirlik sunmuş 7.5/10
12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
iyi bir devam güzel bir seri 10/10
sinema
1 ziyaretçi
8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Aksiyon/Komedi/Polisiye hepsi bir arada. Rikanın cesedini gördüğüm an ben de Riggs gibi acaip sinirlenmiştim:D O adamların hepsini biçesim gelmişti. Ne güzel kızdı ya, kıyamam:/:D İlk filmden daha da iyiydi bence. Serinin 3. ve 4. filmlerini henüz izlemedim. İzlemek için sabırsızlanıyorum...
13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
süper!