ogunho07
23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bence izlemeye kesinlikle değer bir film. günde 2 film izleyen birisiyim ve 3 kşi kilitlenerek izledik. Son zamanlarda hiç bir filme bu kadar dikkatimi vererek izlediğimi hatırlamıyorum.
Sözde yıllar önce çevrilmiş olan 'Misery' filminin bir başka versiyonu (kurgu benzer sadece daha kanlı) olmaya çalışan ancak B tipi gerilim filminden öte geçemeyen vasat bir film. Film, gerçek hikayeden alındı deniyor ama hikaye hiç bir şekilde inandırıcı bir adam o camın içinde nasıl o kadar yaşar meçhul. Oyunculara gelince Stephen Rea (ki çok başarılı) diğer oyuncular bu tarz filmi kaldıracak güçte değil.
diğer yorumların aksine bence etkileyici bir filmdi gerçek bir hikayede olması ve oyunculuklar yeteri gerginliği vermiş filme çok hızlı bir film değil ama kesinlikle sürükleyici sıkılmıyorsunuz ve sonu güzel bağlanmış kesinlikle izleyin derim :)
İlerleyişi ve farklı bir bakış açısıyla işlenmiş bir şekilde devam etmesi gerçekten etkileyiciydi.Harika bir yabancılaşma anlatımı ve kabusu.Çelişkilerle dolu oldukca güzel bir filmdi.