Güneşli Pazartesiler
4,2

melihcoo
melihcoo

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film de aksiyon yok savaş yok felaket yok komedi yok ama 100 yılın en iyi filmi izlerken ağlıyorsunuz
delidolu16
delidolu16

15 Nisan 2006 tarihinde eklendi
javier bardem ve oyunculuğu kesinlikle filme imzasını atmış. o kadar iyi ve profosyonel oynamış ki diğer oyuncuların hepsi sanki silik bir siluet gibi kalmış arkada. Filmin yansıması ise çok orjinalce yapılmış. O an herşeyi hissediorsunuz her dakika. Sanki barda arkada bir yerde oturmuş onları izliyorsunuz, sanki evlerden birinde bir dolap aralığından onları gözlüyorsunu, sanki bir sokak köşesinden onlara bakiyorsunuz. Aslında siz oralarda bir yerlerdesiniz ve onlar sizi farketmiyorlar. Yaşayıp gidiyorlar.
southside
southside

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim özellikle javier bardemin replikleri harikaydı.8/10
ahmet-himmetoglu
ahmet-himmetoglu

19 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Javier Bardem çok büyük bir oyuncu.Filme gelince bence bir başyapıt ve 8.5 puan bile az bu film için.
bulutender
bulutender

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tek kelime ile inanılmaz bir film
kerima0
kerima0

15 Nisan 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar hayatımda tartışmasız izlediğim en iyi bikaç filmden biri. ve tüm samimiyetimle ve nacizane sinema bilgimle iddia ediyom ki sinema tarihinin de eni iyi filmlerinden. süper yaaa. bi kere senaryo olağğanüstü kalitede. oyunculukalr zaten javier bardem..... reji zatenbi harika. sıcacık bi film.mükemmel 10/10
cbndnz
cbndnz

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmel.
mukaa-gs
mukaa-gs

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sağlam sabır gerektiren bir film... çok durağan... dram türünde film izlemeği severim ama bu biraz abartı olmuş!..
emiroz
emiroz

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
alelade çok sıradan bir film.
revan55
revan55

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
javier bardem diyorum baska bir şey demiyorum inanılmaz bir performans sergilemiş senaryo ve doger oyuncularla bırlıkte cok ıyı bır kombınasyonu var fılmın ayrıca kapıtalıst sıstem elestırısını 5 karakter uzerınde ve zekıce esprıler sayesınde vermeyı basarabılıen bır yapım kesınlıkle izledıgım en guzel fılmlerden bırı dıyebılırım
hanorek3
hanorek3

8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Javier bardem collateralde tanıdım içimdeki denizde işte budur dedim müthiş bir oyuncu filmin konunun irdelenişi güzeldi alpaçino içimdeki denizdeki oyunculuğundan sonra gecenin bir vakti javier bardemi arayıp tebrik etmiş javier çok duygulandığı söylemiş o zaman yeni bir kült oyuncumu geliyor hadi bakalım javier gözümsün :)
director-fatih
director-fatih

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmde gerçekten çok güzel ironik bir dil kullanılmış..o kadar sempatik,içten bir filmki..hani bitmesini istemediğiniz filmler oluyorya işte buda öyle bi film.Ve karakterleri çok güzel mercek altına lıyor.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
blais
blais

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin içinde bir çok hikaye var, siyam ikizleri ile ilgili olan hikaye işçi sınıfının günümüze kadar süren mücadelesini özetliyor. Gagarinin(filmdeki rus karakter) anlattığı hikaye ise liberalizm mi yoksa sosyalizm mi diyenlere bir cevap niteliğinde.
Zaman geçsede unutulmayacak harika bir film. Bir ufak hikayede karınca-ağustos böceği hikayesi.
Karıncamı ağustos böceğimi, karıncanın kompradorist bir spekülatör olduğunu duyunca bilmiyorum ne düşüneceksiniz.
Şimdiye kadar kafanızda çizilen karınca portresinin değişmesi için büyük bir fırsat bu film, kaçırmayın izleyin.
santa-7
santa-7

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harika bi film...kesinlikle izlenmeli..tembel olunmaz ağustos böceği doğulur!
mb-ceylan
mb-ceylan

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bırakın izlememeyi bu filmi yanlızca bir kez izlemek bile filme ayıp etmektir