KaliteTAKİP
13 Şubat 2014 tarihinde eklendi
farklı konusuyla aksiyon gerilim ve duygusallığın dozunun üst seviyede olduğu ve tabiki John Travolta ve Joaquin Phoenix in oyunculuğuyla kalitenin üst seviyelere çıktığı iyi ve sağlam bir yapım tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
İzlenebilir bir film ana olayın etrafına örülmüş ufak olaylarla kurulu fakat hep aklınız ana olayda kalıyor. Biraz daha geliştirilebilirdi senaryo:7/10
basit gibi gelsede film bence çok güzel,sürükleyeci ve içinde her duyguyu barındıran bi film...!!! sonunda gözümden dökülen yaşları eklemicem..!! belki çok ikkat çekmedi zamanında,göze batmadı ama izleyenleri sıkmayan bir filmdi..!! saygılarımla
bu filmi izledikten sonra itfaiyecilerinin durumunun ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım.Film çok harika ve ya çok kötü değil ama izlenilebilir.şunu da söylim sonunda iyikide ölmüş,jack öldürülerek bir kahraman olarak gösterildi çünkü