film içeriği bakımından izlenebilir yalnız ifade fakiri ben affleck oynarsa filmin kalitesi düşer.diğer filmlerinde olduğu gibi.adamda mimik yok ki dümdüz okuyor senaryoyu.5/10
ne o öyle çinli yönetmen çekiyor diye kunfu mu aradınız. yönetmen face off ve mission impossible 2 gibi filmlere imza atmış bir yönetmendir.bu filmde en az onlar kadar iyi bir filmdir.bu siteyi anlamıyorum yaşadığım şehirde tüm insanlar bu filmi sevdiler ama bu sitede beyenmeyen epeybir insan okudum. bu film kesinlikle bir baş yapıttır.ne de olsa azınlık raporu ve blade runner gibi bir philip k. dick romanı uyalamasıdır.
Film gercekten harika,böyle sürükleyici ,insanın aklına zor gelecek tamlamalar çok az filmde olur.Ben Affleck kendini kanıtlamış başarılı bir sinema sanatçısı oynadıgı her filmde %90 başarılı olmuş.Böyle güzel bir filmi ve kendini ispatlamış bir oyuncuyu hala nasıl berbat diye eleştiriyorsunuz anlamıyorum pes dogrusu.Bence filmde ve Ben Affleckte sorun yok sorun sizde beyninizde..
John Woo'dan son derece vasat, seyircisini hiç de heyecanlı olmayan bir maceranın içine sokmaya çalışan, Ben Affleck'in yerlerde sürünen oyunculuk gücüyle de iyiden iyiye çekilmez olan bir film. Thurman'a gelince, biz seni 'The Bride' olarak seviyoruz...(3/10)
John Woo bence daha iyisini yapabilirdi. sanki sırf eğlenmek için yapmış bu filmi. yani maksat bizi değil de, kendini eğlendirmek... Zekice olduğu kadar benim inanç ve mantığıma da karşı bir konusu var. James Bond’daki icatların bir kaç gömlek üstün olan icatlarsa ilginç.(yok etmeye çalıştığı ve aynı zamanda imkansızlığı ispatlanan icadın dışındakiler tabi ki) Uma Thurman’ı bu filme pek yakıştıramadım. çok beğendiğim bir oyuncudur ancak, onun yerine bir başkası olabilirdi. Ben Affleck’se ustanın elinde göz dolduran bir performans çıkarmış. Asla bir ’FaceOff’ olamaz... Fakat aksiyon sahnelerinin sahiciliği, kamera hareketlerinin eğlendiriciliğini, genel olarak da oyunculuğun tatmin olunacak düzeyde olduğunu düşünürsek ’iyi’ ifadesini hakettiğini söyleyebiliriz. Herşeye rağmen zaman aşımına uğrayıp, çabuk unutulacak bir John Woo filmi olduğunu da ekleyip, çok fazla bir şey beklenmemesi gerektiğinide hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum.