Lanet
    Lanet hakkında görüşlerin ?

atakanozruh
    atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Klişe konusuna rağmen Wes Craven'in adı bile filmi izletmeye yetiyor. Çok da fazla bir şey beklememek lazım. Atıştırmalık bir seyirlik. 6/10
    cool-bixente
    cool-bixente

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    O kadar da felaket değil açıkçası. Bu puan ve bu yorumlar çok acımasız olmuş. Tamam süper olmayabilir ama genelde idare eder bi film. Bazı sahneleri sağlam. Konu ve senaryo vasat kalsa da Wes Crawen ustalığını konuşturmuş bence. İzlenebilecek bi film. 6/10
    fazilzepzeki
    fazilzepzeki

17 Mart 2005 tarihinde eklendi
    sıradan kurt adam filmi.... ricci hastasıysanız seyredin ama normal bir film... müzikleri hoş
    wolkiwolki
    wolkiwolki

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmi çok başarılı bulmak mümkün değil.Yönetmeni herkesin malumu olduğu üzere bir numara.Ancak, oyuncular için aynını söylemek çok olası değil.Filmde bazı sorunlar olduğu şüphe götürmez.Örneğin; otoparkta kızı kovalayan kurt adamın küçük ve sevimli bir maymuna benzemesi gibi (özellikle kızın peşinden koşarken pek minik görünmekte),kimi yerlerde komedi filmlerinde görülen türden diyalogların olması gibi vs...vs...Ancak herşeye rağmen yerden yere vurulacak bir film değil bence.Amacına pek ulaşmamış, vasatı aşamamış sıradan bir film yani...
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok berbat deildi hatta bazı sahnelerde zevk bile aldm ama genelde idare eder
    sonte-2
    sonte-2

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Muhteşemmiydi; hayır. Ama kurtadama dönüş sahneleri hiçbir filmde bu kadar başarılı değildi.
    gaffur030685
    gaffur030685

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    kurt adam filmlerini sevenler için bile olsa ideal bir film degil.cok sıradan, basit, oyunculugun neredeyse olmadıgı,komedi unsurlarının yerli yersiz kullanılması sonucu dahada kötüleşen bir film.zaman kaybı ama yinede iflah olmaz kurtadam fanatikleri için izlenebilir.
    optimus48
    optimus48

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bence o kadar da kötü değil film.!

Sırf kurtadam efsanesinin işlenmesi uğruna bile izlenir.!

Ayrıca Christina Ricci yine oyunculuğu ve güzelliği ile filmde döktürmüş.!

10 üzerinden 6 verdim ben :)