Lanet
    Lanet hakkında görüşlerin ?

Demirtas
    Demirtas

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Bir kaç yıl önce Slither diye bir korku filmi izlemiştim. Bundan daha kötü bir korku filmi olamaz demiştim. Yanılmışım. En az onun kadar kötü bir film. Korku filmi diye izlemeyin zaten. Bir çok arkadaşında dediği gibi komedi. Uzak durun.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi shannon elizabeth için izledim.fakat toplam 3 dakika bile oynamadı.filme gelince korku değil ben açıkçası hiç gerilmedim de olsa olsa komedi olur.wes craven’dan böyle bir şey hiç beklemezdim.filmde ne olacağını hemen tahmin edebiliyorsunuz.buda filmi sürükleyici kılmıyor.5/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

17 Kasım 2012 tarihinde eklendi
    Belki de Wes Craven'ın artık tükendiğini ilan ettiği filmdir ''Cursed''.Sadece ''Scream'' ve ''A Nightmare on Elm Street'' serileriyle bile adı efsane korku filmi yönetmenleri arasına girmesine yetecek bir ustanın eski günlerini geride bıraktığı,bir daha asla o zamanki günlerine dönemeyeceğinin ilk işareti.Beş sene sonra ''My Soul to Take'' gibi bir şeye imza atmış olması da bu savı doğrular nitelikte.
    Chev
    Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    pek begendiim sölenemez 10/5
    gskaltay
    gskaltay

13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    vasatın üzerinde bir film ama yeterince korku öğeleri sağlam değil daha çok gerilim diyelim boş zamanınız varsa izlenebilir...
    jordan85
    jordan85

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bende filmi çok başarılı bulmadım ama sıkılmadan sonuna kadar izliyebiliyorsunuz.Üst düzey gerilim sevenler filmi sevmeyebilir...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
    elime kamerayı alıp çekebileceim bi film,pek bi özelliği yok,canım sıkıldı izlerken:(
    aslgvn
    aslgvn

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bnce bu filmi korku filmi olsun diye ypmamışlardır çnkü bana daha çok komedi gibi geldi:)filmle dalga geçerek baya bi eğlendim:)
    kadir503
    kadir503

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Eh fena değildi bazı arkadaşlar çok kötülemiş bence o kadar da kötü değildi yani tam film iyi giderlen bi yanda çuvalladı derken biraz toparlayark bitti film zaman öldürmek için ideal ama fazla bişey beklemeyin çünkü çok vasat 6/10
    megstory
    megstory

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    çığlığı çeken bir yönetmenin bu kadar berbat bir film çekeceği hiç aklıma gelmezdi. merdiven altındakiler de harika bir filmdi. ama ne yapıl cravenden daha iyi filmler bekliyoruzx diyelim. izlemeyin bu filmi.
    akcanakpinar
    akcanakpinar

1 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    christinacııım varsa izlerim de şu shannon elizabeth denen hatun arkadaş ta korku filmlerinde ölmekten sıkılmadı mı ya artık .....ayrıca dog soldiers derim kurtadam filmleri arasında güzel bi yeri vardır tavsiye olunur
    morwena-2
    morwena-2

13 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    korkunç bi film hayal kırklıı doruk noktasına ulaşıo...bu kdr ii 2 oyuncu bi filmde yanyana gelirde böölesine rezil bişi nası ortaya çıkar hala düşünmekteim...senaryo fena deil aslında biraz boş da olsa fena deil oyuncular zaten iyi ama adamların oynıcaı bi yer yok...görsel efektler sıfırın altında kurtadam die nitelendirdikleri şey bildiimiz cadılar bayramı kostümü...filmde yannızca tek bi sahnede heycanlandım oda yaklaşık 5 sn ye sürdü zaten tek tesellim filmi evde izlemiş olmamdı sinemaya gitseydim yıkılırdım heralde boşa harcanan para ve zaman ayrıja kulaklarınıza gözlerinize yazık...bu kesinlikle bi gerilim filmi deil heves yapmaın korku filmi de deil bence ne geriyo ne korkutuo insanı belki aksiyon yada romantik olabilir fazlası kesinlikle deil...bunca ünlü ismin imza atıığı bi filmin böylesine hayal kırklığı olması üzücü hele ki tanınmamış onca senarist artist bu kadar ii filmlere imza atarken...makyajcı yorumsuz zaten...
    gaye-93
    gaye-93

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Filmin çok başarılı olduğu söylenemez.Ancak bir kurt filmlerine göre ideal bir film.Can sıkıntı için izlerseniz ; merak etmeyin canınızın sıkıntısını alır:)