korcane
18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence gayet guzel bir romantik komedi ozellikle steve martın tam rolune yakışmış yalnız diger cocuk ınanılmaz başarılı ve cok komıkk sahneleri var bu filmi bir kerede olsa izleyin derim
İlk olarak, filmin bulunduğu kategorinin kesinlikle yanlış olduğunu söylemeliyim.
Kadın-erkek ilişkilerinin içinde; mutluğun, aşkın ve acının nasıl yanana yaşanılabileceğini, gerçekçi bir bakış açısı, içten ve samimi bir üslûpla anlatan, oldukça etkileyici, hafızalarda her zaman yer edinecek, hayatın içindeki en hatırlanası anların derlenip bir esere dönüştürüldüğü görsel bir yapıt. İzlerken her dakikasından keyif aldığım, zihnimde unutamayacağım bir tat bırakan filmdi. Steve Martin, Claire Danes ve Jason Schwartzman'ın kendilerinden çok şey katarak oynadıkları bu eserin kendi kariyerleri için de önemli bir taş olduğunu düşünüyorum. Claire Danes'e olan hayranlığımın bu filmle bir kez daha perçinlendiğini de içtenlikle paylaşmak isterim.
filmde steve martin oynuyor die sakın filmi komedi sanmayın.aldanırsınız.filmde fazla komik birşey yok aslında.tamamen duygu yogunluguna sahip olan film romantik dram olarak nitelendirilirse daha dogru olur.filmi begendim.film surukleyici ve sonu gercek bir yasam gibi bitiyor. hollywood filmlerinin sonu gibi mutlu sonla bitmiyor.galiba artık filmler mutlu sonlarla bitmeyecek.bencede en dogrusu bu.gercekleri ortaya koymalılar.filmi izlemenizi tavsiye ederim ama film sonunda içinizde bir burukluk olabilir...
bu film hakkında pek bir şey yazamam çünkü filmlere, yapımcılara, dağıtımcılara, teknik ekip ya da oyunculara hakaret içeren yorumlar yasakmış. film bitmek bilmiyo. artık bu iyi bir şey midir ona da siz karar verin.