Çok iyi senaryoları yeterince kullanamamakta Tony Scott’ın üstüne yoktur.Ama ’’Domino’’da çok iyi senaryo da yok.Keira Knightley’nin abartılı oyunculuğu,Mickey Rourke’un tutukluğu,Tony Scott’ın gerekli gereksiz yaptığı zoomlar ve sık sık değişen planlarla (en uzunu iki saniye falan sürüyor) birlikte ’’Domino’’ sadece vasat bir film olmakla kalmayıp,izlemesi oldukça zor bir film hâline geliyor.Filmin artılarından ve en keyifli bölümlerinden biri Christopher Walken’lı sahneleri.
yeni izleme imkanı bulmuş olmaktan maalesef üzüntü duyuyorum.İzlemesi mükemmel bir film.İlginç kurgusu ve kamera hareketleriyle insanda farklı izler bırakabiliyor.Bi kız nasıl olurda bu kadar büyük delilikler yaşamaya kalkar bilinmez ama birazda olsa gerçek öyküden alınmış olması bile inanın izlemesini keyifli kılıyor.Sanırım Tony Scott dan beklenen iyi bir performans ve Keira Knightly den ise beklenen süper bi rol...kesinlikle 8 lik bir film.
bir tony scott hayranı olarak filmi çok beğendimkonu o kadar yoğun ve hızlı ilerliyor ki mutfaktan su alıp gelseniz çok şey kaçırmış olabiliyorsunuz.oyunculuklar çok iyiydi konu değişik akıcı ama çok yoğun resmen yoruldum film bitince.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Tony Scott Diyorum başka bir şey demiyorum.Bu filmin puanı en az 9 olmalıydı,izleyince hak veeceksiniz.İzleyipte memnun kalmayan olursa meuliyet bana ait :)
buradaki yorumlar eskimiş.bir taze yorum yazayım.film arkadaşlar kesinlikle baymayacak bir film izlerken sıkılmazsınız.hele keira knightley hayranları için hiç kaçmaz bir film.konusu değişik bir konu ama ana karakter yani domino'nun seçimi biraz klasik.benim favori filmlerindendir izleyin seveceksiniz
filmi sadece keira için izlemiştim ve bence filmde iyi olan tek şey keiranın oyunculuğu onun dışında film bir hiç.klasik bir kara film örneği şiddet,sex,aksiyon,küfürlü replikler... kara film izlemek isteyen arkadaşlar bence tarantinoyu takip etsinler çünkü bu işi ondan iyi yapan yok.