bu film son derece berbat denecek kadar kötü olmuş jim carry i bu tür filme yakıştıramadım. bu film çok sıkıcı olmuş ve izledikten sonra bende 23 sayısına takıntılı oldum.
Çok harika bir filmdi. Filmi kendinizi vererek seyretmezseniz anlayamazsınız. Bazı arkadaşlar o nedenle beğenmemiş sanırım. Farklı olan da her zaman yadırganır. Bunuda eklemek lazım. Kimilerine klişe, can sıkıcı, monoton, sürekli kendini tekrarlayan, içinde, ölüm, kandan başka bişey olmayan filmler lazim. Öyle olsunki pür dikkat izleyip anlamak için efor sarfetmek zorunda kalmasın. Değil mi arkadaşlar? Ben klişelerden bıktığım, dikkatimi çektiği, belli bir güzellik barındırdığı için bu filmi çok beğendim. Hımm bu klişe değil dedim kendi kendime ve mest oldum. Doyurucu bir filmdi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bu filmden hoşlandıysanız ve jim carrey’i komedi dışı izlemek istiyorsanız ’eternal sunshine of the spotless mind/ sil baştan’ isimli filmdede izleyin derim. Bu adam komedide müthişse bu tarz filmlerde aktör üstü bişey diyebilirim.
tek kelime ile harika ..... jim carrey cok basarılı ...insan her filmin sonunda böle hissetmio ..kesinlikle bnm için özel 1 film ...mutlaka izleyin 10/10
hayatımda izlediğim en ii filmlerden biri... film hakkında pek birşey anlatmak istemiyorum ama geç olmadan izleyin not:filmi izledikten sonra insan hayatındaki 23'ü arıyor..
film güzel değildi. sayılarla olan hesaplamalar farklı olmuş ama filmi kurtarmaz.film bittiğinde cevapsız sorular kalıyor.hep gecede geçiyor. bütün film kapkaranlık. canınız sıkılıyorsa daha da sıkılır. jim carey hep komedide beğenmişimdir bu tarzda nasıldır diye izledim. sonuç: çok iyi.10/4 jim carey hatırına
Gerçekten çok güzel bi film ! İzleyen herkesi numeroloji takıntısına sürükleyebilir beni sürüklemeye başladı ! :D artık sayılardan korkuyorum ! İzlenmesi gereken bi film 9/10