aslında bende dün tntde izlemiştim konu gerçekten orjinal ve daha iyi ''İŞLENEBİLİRDİ'arkadaşların bazılarına katılıyorum insan isterse 23ü değil 122 yi de her yerde bulur herşeyden o sayıyı çıkarır .bunu bi takıntı haline getirmeye gerek yok hele rüyalarını kaçıracak yada psikolojisini dahi etkileyecek birş ey değil biraz abartıldığını üdüşünüyorum:)izlenilebirlir ama oscarlık bişi beklemeyin bence 10/8
Kötü kurgusu, inandiriciliktan uzak ve yapay diyaloglari,Jim Carrey' nin gerçekten de inandiriciliktan uzak oyunculugu ile izleyene zamanin durdugunu düsündüren bir film. Jim Carrey ''Sil Bastan'' ile enfes bir filme ve enfes bir oyunculuga imza atmisken bu filmde Joel Schumacher'in elinde heba oluyor. Filmin burdaki puanini anlamakta güçlük çektim.Su ana kadar izledigim en sikici filmler arasinda sayabilirim bu filmi.
Jim Carreyi gerilim tarzında izlemek güzel. Yorumlara baktım herkez şu anda 23 ile bişeyler aramış. Film arkadaşım bu film gerçekten olucak bişe yok herşeyi 23e bağlıcaksak mutlaka bağlarız. Şuna da televizyondan 23 diye bişe duydum saate baktım 23:40 yani uğursuz 23 diye takmışsınız ;) film 10/7
Bir an için bu paranoyaya dahil olsam da 23ü hayatımın kesitlerinden çıkarsam diye onca uğraştım, sonuç 0. Belki de benim lanetli rakamım sıfırdır, ne dersiniz?
Tamam izlerken sıkılmadım, ama film bana ayrı bir heyecan da yaşatmadı. Konuyu daha güzel işleyemedikleri için vasat olduğunu düşünüyorum bile denebilir. O köpek neydi öyle ya, inanılmaz havada kalan bir aksesuardı. Bu filme dair övgülere fazla da kulak asmamalı, beklentileri yükseklere çıkarmamalı. Neymiş evin kapı numarasını toplayınca 23 çıkıyormuş. Bizim 2, ne olacak şimdi? Amaan, zaten millete sayı olsun. Bırakacaksın abicim. :))
Film senaryo olarak benim çok ilgimi çekmişti, gerçekten yaratıcı bir senaryosu var. Jım Careyide bir kez daha takdir ettim. Gerilim atmosferini soluyarak oynamış. Şizofreni denilebilecek bir karakterin sayılarla başının derde girmesini anlatan bu gerilim filmini herkese tavsiye ederim. 10/9
SeLin1997. biRincisi bu FiLm koRku fiLmi değiL. ikinCi oLaraK da biR fiLm hakKında yoRum yazaRKen konuLarının ve tarzLarının hiçbiR aLakaSı yoKKen başKa biR fiLmi önermeK de neyin neSi anLamadım.23 numara pSikoLojiniSi etkiLeyeCek KadaR iyi biR geriLim Ama abartıLdığı kadaR iyi biR fiLm değiL. içinde BarındıRdıÐı Gizem ve GeriLim hiSsi FiLmin müKemmeL oLmaSına yetmemiŞ. 7/10