konu olarak ele aldığımızda alışılmışın dışında bir film diyebiliriz. filmin bazı yerlerinde açık sahneler vardı elbette ama bu o kadar da göze batmıyordu. kesinlikle izlenmesi gereken bir film diyemem ama izlenebilir bence.
Bu filmi ikinci kez izledim bugün ve ilk izlediğim kadar keyif aldım. Kesinlikle izlediğim en iyi gençlik filmi daha iyisini izlemedim :))) Yani daha iyisi olana dek en iyisi bu :DDD
güzel bir film arkadaşlar bilen varmı gençler las Vegas a giderken çalan bir müzik var 49. dakikayla 50. dakikalar arasında çalan müzik kime ait adı ne
yha benje süper bir film ama tabıkı acık sahnelerı cokk:S Ama ben bayılıorm elıshaya valla..dier flmlerıde gsl bu kadının mumya evi hırçın sevgilim izlemeyen vrsa öneririm..
İzleyin kesinlikle çok beğenecek ve pişman olmayacaksınız...Şahsen çok beğendim ve etkilendim...10/10 puanı benden her film alamaz bu film aldı nedense...