ezginino
4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
herkesin dediği gibi her sahnesinde Jean-Pierre Jeunet filmi olduğunu hissettiren güzel bi yapım daha...amelie deki kişiler çoğunlukta aşina yüzlerle daha keyifli isledim diyebilirim...umut ,insanın içinde ve asla kaybetmemesi gereken bi duygu ve bunu çok güzel bi şeklde işlemiş bence,daha güzel anlatılamazdı...eğer bu yorum bi dahaki nete girişimde burda olursa bu film gerçekten küseldir...=)
jean-pierre jeunetnin her zamanki gibi en iyi yaptigi seyi, bir umut ve mutluluk masalini en guzel haliyle izleyiciye sundugu ve bitmesiyle insanin icini her jeunet filmi gibi umut ve mutluluk kaplayan; ne bir savas ne de bir ask filmi olan, hayat neyse, bekleyis neyse, umut neyse oldugu gibi gosteren bir jeunet mucizesi daha. her detayi beyinlere kazinacak kadar guzel, her goruntusu gözlere ezberletilecek kadar buyuleyici...sevdicekle izlendiginde daha da bi guzel olan.. jeunet’ye bosuna tapinmadigimizi gosteren bir film daha
filmin konusu güzel fakat başka türlü anlatılabilirdi.sanki biri masal okuyor arkadan durmadan biri konuşuyor.savaş sahneleri çok etkileyiciydi.matilda gibi kızlar bu zamanda zor bulunur:D
tamamen jean pierre jaunet kokan bir film onun tarzı sayesinde beğendim manzaralar çok güzel evet film biraz uzatılmış ama sırf havası için bile izlenmeli bence
Şimdiye kadarki izlediğim en iyi Fransız filmiydi bence.. Çok iyi olmuş.. Audrey Tautou'n en iyi filmi diyebilirim davincidende iyi.. Çok etkileyici bi film konu 10 numara oyuncular belli süper bi film olmuş başarılarını dilerim Audrey'e..
Arkadaşlar ilk önce şunu söylemek isterim filim son derece heycan verici ve filimin sürükleyiciliği izlerken sizi dahi şaşırtacak gerek yönetmen gerekse oyuncular bazında çok iyi bir iş çıkarılmış bence bu filim 10 üzerinden 10'u fazlasıyla hak ediyor....
herkesin sinema anlayışı ve zevki ayrıdır saygı duyarım ama yine de böylesi filme bu kadar olumsuz eleştiri bence fazla yaa...bence harikulade bir film. ameli’nin yerini tutamayacak olsa da kesinlikle izlenmeye deger sağlam bi yapım...audrey tautou yaa başka bişi söylemeye gerek yok:=)
çok güzel bir aşk hikayesiydi; ayrıca savaş sahneleri de çok etkileyici ve gerçekçiydi... zaten çok sıkı bi Audrey Tautou hayranı olarak bu filmle de hayranlığımı pekiştirmiş oldum... özellikle sevgilinizle ya da sevdiklerinizle ii bi akşam geçirmek istiyorsanız bu filmli izlemenizi tavsiye ederim...
Amelie tadında bir savaş fimi! kulaga biraz garip geliyor farkındayım ama filmi tarif etmek için daha ygun bir şey bulamadım. Cogu zaman gülüp eşeyle ekrana bakabilecegimiz savaş filmi pek yok malumunuz. Jean Pierre öyle farklı bir yol çizmiş ki romantizm, drama ve komediyi aynı anda yasıyorsunuz. Judie Foster'ı bu filmde görmek ilginçti.Begendim:)
Son dünya savaşlarıyla ilgili(2.dünya yada körfez savaşı olsun) çekilen fimleri pek sevmem ve hoşlanmam. Ama bu film beni sıkmadı ve sonuna kadar izledim. Tabi bunda audrey'in etkisi war:). Ben beğendim iyi bir filmdi. 10/7