SALLY
14 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Çoğu insan bu tatlı hayvancıkların sıcak öyküsünü bebekçe bulduğunu söyler..Halbuki hiç de öyle değil. Bence bu film gerçekten büyük, muhteşem bir yapım!! Şarkılarını 4-5 yaşımdan beri ezberim filmi en az 6 kere izlemişimdir.. Ve daha da çook izleyeceğim!! =D
Sonunda en sedigim karakterin filmi yapildi. Bu arada bana gore de Tigerin filmini yapmak gereksizdi!!! Piglet iclerindeki en sirin karakter. 2 olarakta winnie geliyor. benim gibi 23 yasinda bile piglet'e deli olan birileri varsa bu filmi kacirmasin!!!
zun süredir Piglets big movie ye girmeyi deniyorum ama arızalıydı hralde şimdi girdim kaplan tiger hiç güzel deildi atv de izlediğim winnie the pohlar bile ondan daha güzel müzikal oluncada çocuklarda sıkılıyor büyükler içinde çok laylay lom du bu öyle değildir inşallah