Kadın Avcıları

süper bi kara mizah
tugruldonmez
tugruldonmez

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu film hakkındaki olumsuz yorumları okuyunca gitmekten neredeyse vazgeçmiştim ama iyi ki de bugün bu filme gitmişim diyorum.Filmin neyini beğenmediğinizi açıkçası anlıyamadım.Klasik bir Coen filmi.Birbirinden salak karakterler ve planladıkları bir işte herşey yolunda giderken beceriksizlikleri yüzünden başlarına gelenler, aynı fargoda olduğu gibi çok güzel yansıtılmış.Filme önyargıyla gittiğim için ilk yarı hep tetikteydim ama ikinci yarı kendimi filmin akışına bıraktım ve çok eğlendim.Bu kadar salak, beceriksiz,şanssız ve renkli karakteri ancak bir coen filminde görebilirsiniz.Özellikle generale ve ölüm şekline koptum: ) Bir Coen hayranıysanız ya da kaliteli bir komedi arıyorsanız ya da en azından Tom Hanks `i bu çok ilginç rolünde görmek istiyorsanız ben kaçırmayın derim.Filmin başında karakterlerin aptallıklarının sergilendiği giriş bölümü özellikle çok komik: ) Yalnız bu film salak ile avanak tadında bir film deil, giderken keep this in mind..
e-ergener
e-ergener

1 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Tom hanks = + 1, Senaryo = + 1, Sıradışılık = + 1, Oyunculuklar = + 1...Her Şey çoook güsell... İzleyin görün..
süpernova-2
süpernova-2

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
coen kaedeşler ilginç yapımlara damgalarını vuruyorlar.daha önce nerdesin be birader i izlemiştim.çok beğendiğim bir filmdi.kendilerine has üslupları var.kimseye benzemiyor.kadın avcıları da kurgu olarak nerdesin be biradere çok benziyor.özellikle kullanılan müziklerden bunu anlayabiliyorsunuz.kullanılan komedi ise diğer filmlere benzemiyor.kendine has bir özelliği var.bu filmi sıklımadan izleyebilirsiniz
snowman72
snowman72

17 Şubat 2004 tarihinde eklendi
1955 çevrimini tv de bir kaç kez izledim.onda pete sellers ve alec guiness başı çekiyor yaşı kadında çok iyi bir performans sergiliyordu.bu filmi de izlerim....
onurdolanbay
onurdolanbay

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bence film komikti.coen kardeşler dayanılmaz zulümde hayal kırıklığına uğratmışlardı ama bu film hoşuma gitti.tabi film çokta aman aman bir film de değil.iyi seyirler
mitrandir-2
mitrandir-2

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yeniden çekilmiş bir filmin bu kadar başarılı olması beni çok şaşırttı
ismail7172
ismail7172

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film kültürü olanlar için ve coen kardeşleri bilenler bu filmden mutlaka keyif alacaklardır oyunculukar filmdeki replikler sahneler bence harikaydı gülmek için izleyin derim ama10/7,5 !!
mikail111
mikail111

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim aktördür tom hanks yalnız bu film hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biri
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süper diil ama tom hanks için izlenebilir