JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
24 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Zamanında gereğinden fazla eleştirilmiş,çokça hakkı yenmiş bir film ''The Ladykillers''.Tuhaf ve bir o kadar sakar karakterleri ve yığınla varolan absürtlükleriyle tam bir Coen'ler filmi.İkilinin ''Intolerable Cruelty'' ile birlikte çok fazla denemedikleri sabun köpüğü misali hafif ve hoş bir seyirlik.J.K. Simmons ve Tzi Ma harikalar yaratıyor.
Aslında filmi çok beğendiğimi söyleyemem ama filmde anlatılan karekterler,olayın geçtiği siyah bayanın evinin ortamı,hayatı,olayların içine koyu bir Hristiyan tarzıyla dalışı.Öldürülme aşamasının sistematikliği beni eğlendirdi.6/10
bu filmi sinema salonunda tek izlemiştim.. filmden sonra bunun nedenini daha iyi anladım :) hayal kırıklığı yaşadığım filmlerden biri.. tom hanksin tek kötü filmi bence.. sıkıldığımı hatırlıyorum sadece..
Film kültürü olanlar için ve coen kardeşleri bilenler bu filmden mutlaka keyif alacaklardır oyunculukar filmdeki replikler sahneler bence harikaydı gülmek için izleyin derim ama10/7,5 !!
Coen Kardeşler...Onlar için ne dense az...Yine harika bir film,harika bir atmosfer.Tom Hanks gibi bir sinema ikonunu ancak onlar bu şekilde karikatürize edebilirlerdi.Yorumlardaki Tom Hanksin en kötü oyunculuğu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zira bence en iyilerindendi,çünkü Coen kardeşlerin dahiyane zekasıyla bambaşka bir karaktere bürünmüş...Hele Edgar Allan Poe göndermeleri,kilise pazar ayininin absürdlüğü,müzikleri,yan kadrodaki oyuncuların performansları müthişti.Her Coen filmi yorumunda da söylediğim gibi Coen kardeşleri anlayabilmek için sinemanın yapı taşlarını oluşturan filmleri görmek gerek...Film müthiş...
çok hoş bir aile filmiydi tamam Tom Hanks zamanında çok büyük işler yaptı ama sizde artık bir şaheser beklemeyin ben begendim özellikle sigarayı agzının içine alan adam çok eglenceliydi
Büyük beklentiler içersine girmeden izlenecek hoş bir seyirlik.Coen filmi olduğuna aldanıpta çok şey beklemeyin.Muhteşem bir kahkaha bombardımanı diyemem ama kötü bir filmde değildi.
bu film coen kardeşler ve tom hanks için izlenir yalnız film kara mizah olarak gösterildiği için komedi adına bir şey beklenilmesi biraz saçma olur filmi izledikten sonra puan değerlendirmesi yapılırsa benim vericeğim puan 10/7 olur birde tom hanks sağlam bir performasını katarsak puana 10/8,5 verilir