Kadın Avcıları
3,2

jokerr-2
jokerr-2

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tom Hanksi gormeye alısık olmadıgımız tarzda bir film.vasat
cnksy
cnksy

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tom hanks'i görünce aldığım ve keşke almasaydım dediğim bir film,belki eğlenceli diyebiliriz ama komedi adına pek tatmin edice değil.5/10.
emreavcar
emreavcar

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
coen kardesler'den son derece eglenceli, komik bir film daha. Tom Hanks ve tum oyuncu kadrosunun rollerine cok iyi oturduklari "the ladykillers"ta her Coen filminde oldugu gibi bir grup beceriksiz insanin yaptiklari, seyircisine kahkaha dolu dakikalar vaad ediyor. Roger Deakins'in temiz goruntuleri ile filmin muziklerini de unutmamak lazim. Ozellikle Coenler'in bir onceki yapiti 'Intolerable Cruelty" ile ayni ayarda bir yapit. Kacirmayin...(7/10)
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
komik ve eğlenceli ama tom hanks tan daha iyi işler görmeye aliştığımdan mı ne ben fazla beğenmedim...
onurdolanbay
onurdolanbay

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bence film komikti.coen kardeşler dayanılmaz zulümde hayal kırıklığına uğratmışlardı ama bu film hoşuma gitti.tabi film çokta aman aman bir film de değil.iyi seyirler
abdulkerimeser
abdulkerimeser

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Büyük beklentiler içersine girmeden izlenecek hoş bir seyirlik.Coen filmi olduğuna aldanıpta çok şey beklemeyin.Muhteşem bir kahkaha bombardımanı diyemem ama kötü bir filmde değildi.
techtonic-329
techtonic-329

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sıradan bir komedi filmi coenlere yakışmamış bence.
mitrandir-2
mitrandir-2

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yeniden çekilmiş bir filmin bu kadar başarılı olması beni çok şaşırttı
esat-ozcan
esat-ozcan

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
tabi bize lebowskiyi millers crossingi fargoyu...hediye etmiş adamlardan çok şey beklememiz doğal ama bu film de kesinlikle başarılı.
vince15
vince15

12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
It’s all TOM HANKS. Dediğin gibi Batistuta Tom Hanks’i böyle bir filmde harcadıkları için ben utandım ama uzun süredir ortalıkta görünmeyen Tom Hanks’i çok özlemişim! O yine de gelmiş geçmi,ş en ii aktör diyorum sırf Tom Hanks için ii puan veriyorum!
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

17 Kasım 2004 tarihinde eklendi
çok kötü bir film Tom Hanks'ten böylesine basit bir komedi beklemiyordum bence vakit kaybı...
yesimbay
yesimbay

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Tom Hanks oynuyor diye büyük umutlarla filme başlıyorsunuz, bittiğinde ise ... "ne yani bu muydu?" diyorsunuz. kesinlikle Tom Hanks in kariyerindeki en kötü film diyebilirim.
darklovedmt
darklovedmt

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat ve zaman kaybı...
holocaust232354
holocaust232354

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin beni güldüren birkaç sahnesi vardı fakat hiç hoşuma gitmedi filmin bitmesini sabırsızlıkla bekledim
senward
senward

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok ii bi film değil ama çok ta kötü değil tom hanks sağolsun renk katmış filme