1983gs
25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya çok harika bir film degil belki ama özellikle keanu’yu sevenlerin kaçırmaması gereken bir film oyununu bile yapmışlar bu filmin bence kaçırmayın ama çok büyük beklentiler içinde olmayın ...
evet hıristiyanlık propagandası ile aklımın bi köşesinde kaldı,şu yönetmeni not alayım,bi kaç tane görsel efek dışında,bana etkileyici bi sahne varmıydı derseniz,koca bir hayır,nedense biz herşeye gülüyoruz ve herşeyi (amerikan yapımısı ise özellikle) çabuk beğeniyoruz,acaba şimdi ne olacak dedirtecek bi an bile yok filmde,incil'den bikaç ayet biraz abartılı reklamlar ve birazda cila ile pazarlanmış abuk bir film,başkada hiçbir şey yok........
iyilik-kötülük,cennet-cehennem,doğru-yanlış,ölüm-yaşam gibi bir çok zıtlığı seyirciye bence çok değişik bir yönüyle anlatan bir film.özellikle sigara hakkında üstüne basa basa zararından bahsetmesi de ayrıca bir ilginçlik.bu arada bana ölümü ve sonrasını gerçek anlamda düşündürten belkide tek film.
çekim ve prodüksiyon açısından kaliteli bir film olabilir ama senaryosu aşırı derecede saçma. saçmalık oranı biraz daha az olsaydı, daha güzel film ortaya çıkardı bence. izlerseniz çok fazla sıkılmazsınız. ancak izlemeseniz de olur, bir şey kaçırmış olmazsınız.
ya aslında kendi içinde tutarlı bi film.ve film olduğunu düşündüğümüz zaman güzel bi film.ama inancım gereği bu filmi izledikten sonra hatta izlerken ürperdim.yani inancımıza tamamen ters bi film.bence resmen dalga geçmişler.cennetle cehennemle şeytanla melekle.bir müslüman olarak izlememem gereken bi film olarak düşündüm ama sonuçta izledik.dinsel boyutunu unutursak görsel efekt olarak güzel bi film.
yorumları okurken aynı filmden mi bahsediyoruz bilemedim bence kötü bir film çok laçka bolca görsel efekt saçma sapan bir konu yani melek şeytanla işbirliğimi yapıyor yok daha neler ? cehenem tasvirleri falan güzeldi dediğim gibi onlarda görsel olarak çok para harcanmasından kaynaklanıyor ama izleöediyseniz çok bişey kaybetmezsiniz