emreavcar
22 Eylül 2005 tarihinde eklendi
..."bu nasıl bir filmdir" demekten kendimi alamıyorum "Bewitched"ı izledikten sonra. "Sleepless in Seattle" ve "You've Got Mail" gibi romantik- komedi türündeki filmlerinin yönetmeni Nora Ephron nasıl olur da bu kadar kötü bir aşk hikayesine (fantastik olsa dahi) inanmamızı bekleyebiliyor ki? Kidman'la Ferrell'ın kimyalarının hiçbir şekilde tutmadığı bir film bu. Anlamsız bir şekilde Amerikalıların en çok sevdiği, benim ise tahammül sınırlarımı zorlayan komedyenlerden Will Ferrell'ın elinden geldiğince itici olmak için çabaladığı "Bewitched", Kidman'a da "Stepford Wives" faciasının ardından 'lütfen komedi filmlerine artık bulaşma' deme ihtiyacı duyduğumuz türden bir film. Birincisi zamanının en çok sevilen dizilerinden 'Tatlı Cadı'nın beyazperde uyarlaması, "film içinde film" türünden bir hikayeyi kaldıramıyor. İkincisi Isabel gibi bir kadının, Jack gibi kendini beğenmiş ve itici birinden hoşlanması ne yazık ki hiç inandırıcı değil. Ayrıca hikayenin gelişmeleri seyirciyi meraklandırmayı bırakın, direkt bezdirecek türden. Caine ile MacLaine'in bile yan rollerde 'rol çalamadıkları' bir film bu. Artık izleyip izlememek size kalmış ama romantik- komedi türüne dair o güzel filmlerin büyüsünü bozmamak için uzak durmanızı yeğlerim..(2/10)
Film eğlenceliydi. Fakat aslında fakatlardan başka bir şey yoktu filmde ama eğlenceliydi işte.. Eğleniyorsun romantik komediden hoşlananlar varsa onlara iyi gelebilir. Fakat ben sadece hoş ... diyebiliyorum. Nicole Kıdman beni şaşırttı her zaman coolllll olunmaz zaten demi... Arada böyle polyanna da olunur. iyi oynamış güzel hareketleri vardı .. Burun haretketini bayağı güzel yapıyor. Belki de gerçek bir cadıdır ne dersiniz.
ben kesinlikle çok eğlendim. izlediğim salonda ses problemi vardı gerçi. tvden izliiyor gibi izledik ama kesinlikle 2 saat sıkılmadan oturdum orda .. çok güzeldi..
bana biraz karmaşık we acatipmiş gibi geldi hem dizi hem gerçek hayat film iki bölümü içeriyor we bence bu karmaşa yaratmış güzeldi oyuncu performanslar we özelliklede komikti izlemek istiyorsanız kafanız boşken gidin filme:)...
Nicole Kİdman gerçektende çok çok iyi bir oyuncu olduğunu bu filmde de kanıtlamış . Aynı Şeyi Will ferrell için söyleyemiyeceğim aslında fena bir oyuncu olmamasına rağmen burdaki performansı hiç ama hiç hoşuma gitmedi hele hele cadının ona yemek masasındayken her ağzını açtığında bir büyü yapıp herseferinde farklı bir karakter gibi davranıp konuşması gereken o sahnede sadece ağzındaki kelimeleri yuvarlıyormuş gibi geldi bana ... Ama kesinlikle eğlenceli bir film konunun çıkış noktasıda çok iyi samantha yı tekrar oynamak yerine samantha rolünü canlandırması kesinlikle çok iyi bir fikir film güzel ya güzel 10 / 8
Filmin özel gösterimine gittiğim için izleme şansım oldu fakat şunu söylemeliyim para verip sinemaya gidip izlemeye değmez bence illada izleyeceğim diyorsanız biraz bekleyin cd sini alın diyorum
filmi vizyona girmeden 1hafta önce seyredebilme şansım olduğu için çok mutluyum,küçükkende izlediğim bi dizinin yeniden çekilmiş olması ve başrollerde gerçekten iyi ve rollerini kaldırabilecek insanların olması çok güzeldi,sinemada bir daha izlemeyi düşünüyorum gerçekten keyifli bi film aşknı engel tanımadığı sanırım bir kere daha gözler önüne seriliyor..ne kadar masalsı da olsa!!
Nicole Kidman en kötü filmde dahi oyunculuğunu konuşturup filmin eksiklerini gidermiştir. Fragmanda burun oynatışı çok güzeldi yani 2 aylık eğitime deymiş doğrusu. Komedi olarak kaçırılmıcak bir film, bence keyifle izlenir. 7/10
70 li yıllarda izlediğimiz dizi şimdi sinema filmi olarak çıkacak karşımıza çocukluğumuzun dizisi olan tatlı cadı umarım dizide gösterdiği başarıyı sinemadada gösterir sabırsızlıkla bekliyorum
filmi çok merak ediyorum yurt dışından gelen yorumlara bakılırsa kötü bir filmle karşı karşıyayız.zaten bence de will farrel yanlış bir seçim vardı.ama filmi yine de izlemeyi düşünüyorum.
çok fazla etkilemedi film beni...hatta sıradan geldi!!! sadece dizisini izlemiş olan yada halan izleyenlerin merkaıını çekecekdir yoksam abartılacak bir durumu yok...ama eğlendiriyor...!!! saygılarla...
Filmi büyük bir hevesle izledim. Ama hayal kırıklığına uğradım. Dizi gibi çok güzel birşey bekliyordum. Ama kesinlikle beğenmedim. O konuyla çok daha güzel bir film olabilirdi.
Filmi izlemedim ama yurtdışıından gelen yorumlara bakılırsa,film tam bir fiyasko!Özellikle başrol oyuncularının yetersiz performansları,aşırı naifliği ve vasat senaryosuyla yılın en kötülerinden biri olarak niteleniyor,hatta Nicole Kidman`ın bu yıl Altın Ahududu almasına kesin gözüyle bakılıyor diyim siz anlayın gerisini,kanımca zaten gereksiz ve boş bi filmdi,şimdi bedava bilet verseler gidip izlemeyeceğim bi film oldu,ama tabii seveni de çıkacaktır muhakkak.Saygılar.