Aslında senaryosu iyi fakat 200 model bir romantik komedi olmadığı kesin. İzlediğiniz zaman 90 lı yılların yapımı gibi geliyor.Yani eh işte W. Ferrell iyidi bence. Hani tatlı yiyip tatlı cadıyı izleyeyim diyorsunuz olmuyor. 6/10
..."bu nasıl bir filmdir" demekten kendimi alamıyorum "Bewitched"ı izledikten sonra. "Sleepless in Seattle" ve "You've Got Mail" gibi romantik- komedi türündeki filmlerinin yönetmeni Nora Ephron nasıl olur da bu kadar kötü bir aşk hikayesine (fantastik olsa dahi) inanmamızı bekleyebiliyor ki? Kidman'la Ferrell'ın kimyalarının hiçbir şekilde tutmadığı bir film bu. Anlamsız bir şekilde Amerikalıların en çok sevdiği, benim ise tahammül sınırlarımı zorlayan komedyenlerden Will Ferrell'ın elinden geldiğince itici olmak için çabaladığı "Bewitched", Kidman'a da "Stepford Wives" faciasının ardından 'lütfen komedi filmlerine artık bulaşma' deme ihtiyacı duyduğumuz türden bir film. Birincisi zamanının en çok sevilen dizilerinden 'Tatlı Cadı'nın beyazperde uyarlaması, "film içinde film" türünden bir hikayeyi kaldıramıyor. İkincisi Isabel gibi bir kadının, Jack gibi kendini beğenmiş ve itici birinden hoşlanması ne yazık ki hiç inandırıcı değil. Ayrıca hikayenin gelişmeleri seyirciyi meraklandırmayı bırakın, direkt bezdirecek türden. Caine ile MacLaine'in bile yan rollerde 'rol çalamadıkları' bir film bu. Artık izleyip izlememek size kalmış ama romantik- komedi türüne dair o güzel filmlerin büyüsünü bozmamak için uzak durmanızı yeğlerim..(2/10)
bir nicole kidman hayranı olarak bu filme kötü demek içimden gelmiyor ama gerçekten kendimi zorlayarak izledim filmi,hiç bir çekeci yanını bulamadım bu filmin...’yılın en büyüleyici filmi’ değil ama yıllar önceki -bewitched- hatrına izlenebilir!!!
Eğlenceli bir filmdi ama diğer arkadaşlara katılıyorum. Olsada bir olmasada. Ama kabul edinki yüzlerde hoş bir gülümseme yaratacak türden sevimli bir filmdi. Filmi Will Ferrell’in oyunculuğu götürüyordu bence
filmin daha farklı olmasını beklerdim.çok iyi bi film değil.nicole kidman ın oyunculuğu ve güzelliği senaryonun kötü olmasını örtmüyor.ayrıca elizabeth montgomery e benzemesi açısından nicole kidman iyi bi seçim.5/10
Bu filme yorum yazarken bi kere şunu düşünmeliyiz "bu film hangi kesimi hedef alarak yapılmış?"bikere beni hedef alan bir film değil bu nedenle bana cok uzak bir film malumuyla kötü.Ancak cadı,peri,ucan nesneler,burun kıvırmalar,parmak şaplatmalar gibi belli belirsiz hareketler belliki cocuklara özgü bir hedef menzili bu nedenle normal seyir zevki ile dayanılabilir bir film ailecenerek izleyebilirsiniz ancak kesinlikle yalnız izlemenizi önermem.
Açıkçası çok iyi bir film değil. Nicole Kidman tek başına hiç de fena değil ama, hepsi hepsi o.Arşivime aldım ama tek nedeni Kidman’ın oynaması :))) Ekstra vakit ayırması tavsiye edilmez izlemeyi düşünen arkadaşlara...
Nicole Kidman’ın filmofrafisine kesinlikle yakışmayan bir film. Böyle basit ve sinema adına hiçbir şey ifade etmeyen bir filmde neden oynamış ben bir anlam veremedim. Filimn başlarında oldukça sıkıldım neyse ki işlerleyen dakikaları biraz daha eğlenceliydi en azından. Oldukça vasat ve başarısız bir film. İzlemeseniz iyi edersininiz.