Missing, The
    3,7
    Missing, The hakkında görüşlerin ?

kadir-0026
    kadir-0026

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Cok güzel bir filmdi gerçekten.herkese tavsiye ederim...Eğer filmi izlemek istiyorsanız kötü yorumlar sizi etkilemesin.
    miroozkan87
    miroozkan87

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Konu itibariyle biraz seyirciyi olumsuz yönde sıkan bir film olmasına rağmen beni filme bağlayan oyuncuların performanslarıydı filmin başından sonuna kadar oyuncuların performanslarını izledim başka bişi izlemedimve oyuncular beni konunun içine ister istemez sürükledi...fena değil
    angel-yangel
    angel-yangel

11 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    ben kolay kolay kımsenın tavsıyesıyle fılım ızlemem ama burdakı arkaşalara guvenmeden tavsıye uzerıne fılmı ızledım ve ınsanların yanıldını gormek cok guzel ben ce kurgusuyla oyuncu ve oyuncuların oyunlarıyla konusuyla sahnelerıyle cok mutiş bı fılımdı
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

13 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    The Missing dünya genelinde pek ilgi görmediği için türkiyedeki dağıtımcılarında pek ilgisini çekmemiş olacak ki filmi pazarlamayı düşünmediler. Aslında gösterime giremeyecek kadar kötü bir filmde değil the missing, sinema sektöründe öncelikli hedef ticari kazanc olduğu için sanat malesef 2. planda kalıyor.Herneyse film yapımcısı brian grazer, yönetmen ron howard ve oyuncular cate blanchett, tommy lee joens hariç pek derinliği olmayan düz ve sade bir film. Günümüz değişen sinema izleyicisi bir filmde artık isim değil öykü arıyor. Doğru senaryo doğru isimle buluştuğu anda ortaya mükemmel bir film çıkıyor. İşte bu filmde eksik olan da bu oyuncular başarılı ama senaryo zayıf. Senaryosu gidişatı bu denli zayıf olan bir filmi hiçbir oyuncunun kurtaracağına inanmıyorum. Her şeye rağmen bir cate blanchett hayranıysanız belki bi parça memnun kalabilirsiniz. Keşke bu ekip daha farklı bir projede daha akıllarda kalabilecek bir filmde bir araya gelselerdi...
    erkamcimen
    erkamcimen

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
    ÇOK GÜZEL DEĞİLDİ AMA SENORYO VE KURGU BAKIMINDAN İYİYDİ VE İNSANI EKRANA BAĞLIYOR.BU YÖNDEN İNSANI HİÇ SIKMIYORDU.
    aykanatd
    aykanatd

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcıydı ve fragmanında hiçte sıkıcı bir filme benzemiyordu
    powder
    powder

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    sonuçta RON howard ın yönettiği iyi oyuncular buluna iyi bir film ve ülkemizde vizyona girmiyor bu adamlar HEROiş yapmasa HOUSE OF FLYİNG DAGGERS ı da getirmezlerdi aptal herifler
    erzincansporlu
    erzincansporlu

8 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    Tommy Le Jones manyak bi oyuncu abi ya... Film fena değil iyi olan Jones bence....!!!!
    emreavcar
    emreavcar

28 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    iyi oyunculara sahip olan, sürükleyici ancak etkileyici olmaktan uzak bir yapım. Ron Howard'ın filmografisi için de biraz sert bir film olduğunu söyleyebilirim..(5/10)
    f-corleone
    f-corleone

27 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    western tarzi olarak güzel bi yapim ama bunun disinda cok da aman aman bi havasi yok.. gene de goruntu ve oyuncular filmi bi basamak yukari çikariyor.. izlemek size kalmis tavsiye konusunda yorum yok:)
    suzyanna
    suzyanna

6 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Filmin konusunu okuyupta yanılmayın sakın,o kadar da değişik hele hele korkunç hiç değil!Normal bi film,hatta kendi adıma bazı yerlerinde sıkıldığım oldu.Cate Blanchett’ın oyunculuğunu çok beğendiğim için katlandım sonuna kadar.Çok büyük bi western de yok ortada,vudular,büyüler,beyaz adam-kızılderililer... ilginizi çekiyorsa..
    snowman72
    snowman72

19 Şubat 2004 tarihinde eklendi
    western filmlerini genelde severek izlerim.yönetmen oyuncu bileşkesini göreceğiz.
    barfly-2
    barfly-2

5 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    klasik westwernlere oranla daha farklı bir konusu var ancak yine de bildik bir hikaye ancak iyi yönetmen ve kalburüstü oyuncularla aradan sıyrılabilir!
    walkabout-2
    walkabout-2

5 Aralık 2003 tarihinde eklendi
    filmi bugün izleme imkanı buldum. doğrusu ruhsuz, heyecansız bir film. Karakterlerini doğru dürüst işleyememiş. Oyuncularına teknikten öte bir malzeme verememiş. Ağır ilerleyen ve olanları hiç de umursamanızı sağlayamayan; evet, teknik olarak son derece düzgün ama hepsi o kadarda kalan bir film.