del toro ve sean pean mükemmel bir oyunculuk sergilemişler sean pean i ÖLÜm Yolunda n sonra ilk defa bu kadar çok beyendim ...izlenmesi gereken önemli filmlerden birisi
Alejandro Gonzalez Inarritu,paramparça aşklar ve köpeklerden sonra daha da kendini aşmış,bu adam gerçekten çok iyi işler yapıyor.21 Grams’de kurgu paramparça aşklar ve köpekler’de ki gibi yine harika,oyunculuklar daha da kaliteli.Hatta Sean Penn Mystic River’da ki değil de,21 grams deki oyunculuğuyla oscar’ı daha çok hakediyor bence.Naomi watts’ı mulholland drive’dan beri böyle zevkle izlememiştim.Benicio Del Toro’da çok iyi.Mükemmel bir film,kaçırmayın!
hakkaten sarı 23 ün dediği gibi çok güzel ama insanı depresyona sokan bir film... ilk başta çok karmaşık geliyor... hiç biri birbirini tanımayan insanlar parça parça anlatılıyor... ama sonra mükemmel bir şekilde öyküler birleştiriliyor... izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...
Alejandro kesinlikle müthiş bir yönetmen bu nasıl kurgu böle, yap-boz gibi,buna bir de harika oyunculuklar eklenince iyi bir kombinasyon çıkmış karşımıza
benicio tel toro hayranlığımın başlmasına neden olan filmdir.kaliteli oyunculardan yüksek performanslar .yönetmenin paramparça aşklar ve köpekler ini de izledim dram işini ustaca işlediği aşikar kanımca
filmin konusu oldukça açık aslında sadece biraz heeycan olsun ve alışıldık senaryo old.u anlaşılmasın die olaylar sıra halinda deil.aman ne heyecan ama yine sonunu çok sewdim kötü de diemiorum...
yönetmenin tarzı hep benzer.. ama film bence çok başarılı.. son-baş kurgusunu çözmek biraz güç olsa da bunun zamanlamasını öyle iyi ayarlamış ki,filmden kopma noktasına gelmeden filmi çözüyorsunuz..
senaryo ve oyunculuk bakımından mükemmel bir film. fakat biraz yavaş ilerliyor. bu da izleyiciyi sıkabilir. tabii yavaş film sevmeyenler için geçerli. bence izlenmesi gereken bir film. 9/10
serinin ikinci halkası filmi film yapanın kurgu olduğunu ve bunun insanları nasıl etkilediğini mükemmelce gosteren bir film 21 gram.inarritu’nun filmlerini izlemek gerçekten müthiş bir zevk...