21 Gram
4,3

volkanick
volkanick

14 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Yani herkesin zevkine saygim var ama Inarritu bana hitap eden bir yönetmen degil.Bence bir hikayeyi olabildigince karistirmak-hemde gereksiz yere-gereksiz bir sey..Filmden aklimda kalanlarsa;21 gram hakkinda söylenenler ve Del Toro nun muhtesem karizmasi.
theyurdal
theyurdal

26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
filmler kötümü yoksa ben mi zor begeniyorum bilmem ama bu hakikaten çok sıkıcı ve anlamsız
Kaan K.
Kaan K.

5 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Boşa vakit kaybından başka bir şey değil, ismiyle alakasız bir film, asla bu ismi hak etmiyor. İnsan bu ismi görünce ölümden öteye geçenler, bilimsel deneyler falan bekliyor, The Others’a bu isim verilse belki daha mantıklı bile olurdu. Geçmiş gelecek iç içe geçmiş, anlamak için iyice konsantre olmanız gerekiyor, işte tam bu yüzden sanki sarıyormuş gibi geliyor, ama bir öss sınavında da konsantre olmanız gerekir ve keyif almazsınız. Hadi bu karmaşık anlatımı kabul etsek, konu zaten iyi değil. Belki sonunda sürpriz olur diye zoraki sonuna kadar izleyip, “bu muydu yaa, ee ne oldu şimdi” denilecek filmlerden. Bu filmi ölmeden önce izlenmesi gerekenler listelerinden birine güvenerek izledim. Öyle ki bir önceki gün 12 angry men'i izleyip hayran kalmışım. Bu filmi 12 angry men gibi sanat şaheseri bir film ile aynı kefeye koyan zihniyet için ne desem bilmem. Allah aşkına yüksek puan vermeyin bari, insanlar bir şey sanıp boşa vakit harcamasınlar :S
adrian9822
adrian9822

30 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
kimse kusura bakmasın ama benim gözümde tam bir felaketti... pişman olduk "prens ve ben" filmine girmedik diye... oyuncuları çok beğendim, filmin kurgusu da fena diil ama çok sıkıcı bi film olmuş. başta zaten farklı bi şey anlaşılmıyo, bekliyosunuz güzel bi şekilde devam etmesi umuduyla. ama nafile... nasıl sıkıcı başlıyosa, öyle de sıkıcı bitiyo. ayrıca film boyunca 21 gram ne alaka diye sorduk birbirimize. tabi gerçekte ne olduğunuz biliyoruz ama filmin sonunda da "bu ne ya, olay bu mudur yani, 21 gramı böyle mi bağladılar?" diye düşünmekten kendimizi alamadık. neredeyse salondaki herkes sıkıntıdan bi sağa bi sola döndü film boyunca... ben buradaki yorumları okudum, arkadaşı da yanımda götürdüm. bi daha da hayatta benim tavsiyelerime uymaz. yaktınız beni :)